Benetke, sobota 14. 5. 2022

Urejene po petdesetem in Benetke.com vas skupaj s svojimi partnerji in prijatelji vabiva na nepozaben pomladni

izlet v Benetke v soboto, 14. maja 2022. 

Če potrebujete pomoč pri prijavi, me lahko pokličete na 041 863 600.

S kodo urejene10 lahko do 15. marca izkoristite 10% popust za zgodnje prijave.

Benetke so bile dom največjega ljubimca vseh časov, več stoletij so bile središče trgovskih poti, danes pa so največja koncentracija kulture, arhitekture ter zgodovine na zelo majhni površini.

Najlepše mesto na svetu si zasluži, da se ga predstavi v vsem njegovem sijaju. Benetke niso brez razloga proglašene za biser na severni obali Jadranskega morja.

Obisk Benetk s katamaranom San Pawl je posebno doživetje že zaradi vožnje same, med zelo udobno plovbo pa vam vodniki tudi povedo veliko zanimivosti o zgodovini Benetk, o razvoju in propadu republike Serenissima, pa seveda o samem programu vodenega ogleda tega čudovitega mesta.  

Izkušeni mornarji bodo lepo poskrbeli za nas

 

REZERVACIJE IZLETA:

  • s kodo urejene10 lahko do 15. marca izkoristite 10% popust za zgodnje prijave.
  • število mest na ladji je omejeno, zato svetujemo hitro rezervacijo

REZERVACIJE IZLETA SKUPAJ Z NOČITVAMI V PIRANU – možnost

Lepo darilo pa imamo tudi za vse, ki se boste odločili na obali preživeti vikend in torej prihajate že v petek: voden ogled Pirana v petek, 13. maja v popoldanskih urah. Za plačilo nočitve lahko porabite tudi turistične bone 2020 in 2021.

Posebno ugodne cene nočitev skupaj z izletom si lahko rezervirate tukaj: https://booking.adriaticferry.com/booking/sl

ZAKAJ MORATE Z NAMI V BENETKE V SOBOTO, 14. maja 2022? 

 • Neobičajno mirne Benetke

Najprej zato, ker smo se za vas tokrat posebno potrudili, zaradi čudovitih vsebin, ki smo jih pripravili in seveda zaradi Benetk samih, ki so v prvih pomladnih dneh posebno lepe. V času po epidemiji koronavirusa pa imamo prav posebno priložnost doživeti Benetke presenetljivo mirne in prazne, kar sicer nikakor ni običajno.

 • Pot po morju

Ker se v Benetkah vse dogaja na vodi, je za pravo občutenje tega mesta seveda potrebno izbrati vodne poti. V »mesto na morju« je skoraj nujno vstopiti iz morske strani, kajti to nam ponudi popolnoma drugačno dimenzijo doživetja Benetk. Benetke so zgodba, ki je tako tesno povezana z morjem, da mimo tega enostavno ne moremo. Ko vstopimo v beneško laguno z morske strani, se nam torej odpre pogled na popolnoma drugačen svet: kanali nadomeščajo ulice, plovila pa avtomobile, tovornjake, celo prodaja zelenjave se dogaja na gondoli.

 • Terapijo z morskim zrakom so Egipčani poznali že pred 4000 leti

Terapija z morskim zrakom je globoko vdihavanje morskega zraka tako, da naredimo globok vdih skozi nos ter izdih skozi usta. Vdihavanje morskega zraka čisti dihalne organe prahu in alergenov. Slana morska voda je podobna tekočini, iz katere je zgrajeno naše telo, in sicer fiziološki raztopini, zato morski zrak blagodejno vpliva na naše telo.

Morski zrak vsebuje veliko joda in negativnih ionov, ki spodbujajo k globokemu in pravilnemu dihanju, krepijo imunski sistem, izboljšujejo koncentracijo, zmanjšujejo nespečnost, depresijo, glavobol in utrujenost, koristijo vsem z astmo in alergijami. Si lahko predstavljate kaj bolj sproščujočega, kot je poslušanje morskih valov? Modra barva morja in neba pa tudi izjemno blagodejno vpliva na oči.  Na našem izletu bomo cel dan uživali v teh čudovitih naravnih danostih.

 • Beneška penina Bellini

Po končanem ogledu Benetk, ob prihodu nazaj na ladjo, nas bodo naši mornarji pogostili z beneško penino. To je klasični italijanski koktajl iz breskev, ki si ga je leta 1934 izmislil Giuseppe Cipriani, lastnik Harry’s Bara v Benetkah. Imenoval ga je Bellini, ker ga je spominjal na barvo svetnika na sliki slikarja iz 15. stoletja Giovannija Bellinija.

 • Darilne vrečke za vsako vozovnico

Za vsako vozovnico smo pripravili darilne vrečke s 100-odstotno naravnim, ročno izdelanim medenim milom https://urejenepopetdesetem.si/ponudba/naravno-rocno-izdelano-milo/. V vrečkah bo dovolj prostora tudi za čudovite nagrade naših prijateljev v skupni vrednosti več kot 2.500 €, ki si jih boste prislužili na kvizu.

 • Lepo darilo pa imamo tudi za vse, ki se boste odločili na obali preživeti vikend in torej prihajate že v petek: voden ogled Pirana v petek, 13. maja v popoldanskih urah. Posebno ugodne cene nočitev pa lahko plačate s turističnimi boni 2020 in 2021.

 

 

NA LADJI BO ZANIMIVA DRUŽBA:

 • Z nami gre slikarka Katarina Vidmar

Katarina Vidmar se je slikarstvu zapisala v zrelih letih, ko se je odločila za študij na Visoki šoli za risanje in slikanje v Ljubljani. Ko slika naravo, se lahko popolnoma prepusti ustvarjalnemu procesu. Benetke so Katarini še posebno blizu, morje pa tudi sicer povezujemo z ustvarjalnostjo, intuicijo in domišljijo. Katarina Vidmar nam bo omogočila voden ogled vsaj dveh galerij v Benetkah:

 • Galleria del Accademia, kjer so shranjena dela mojstrov od renesanse do 18. stoletja ter
 • zbirka Peggy Guggenheim, kjer si bomo ogledali modernejše avtorje, ne le domače. Obe galeriji sta blizu, ob Velikem kanalu.
 • Pogledali si bomo tudi Marinijevega Mestnega angela. Tretjo galerijo bomo izbrali na poti tja, kar na katamaranu, glede na trenutno situacijo.
 • Z nami gre Suzana Komel – Nase nekaj dam – Ostani vedno mladostna

Suzana Komel s svojimi izkušnjami na enostaven način pomaga ženskam vseh starosti  do dobrega počutja, do manj kilogramov in večje vitalnosti. Z njenim teamom torej poskrbi, da se ženske in dekleta začnejo  počutiti zopet vitalne in polne energije, ne glede na situacijo in ne glede na starost. Drži se celostnega koncepta, kjer v svoj program vključuje uravnoteženo prehrano, vadbo in pa pozitivno razmišljanje. Kar pa je bistveno: vse, kar počne, se je začelo z njeno lastno izkušnjo. Sama se je namreč po porodu njenih dvojčkov soočila z zdravstveno situacijo in prav to je bil povod, da je začela iskati rešitve za boljše počutje z uravnoteženo in praktično prehrano, vadbo in pozitivnim razmišljanjem. To se jasno vidi tudi sedaj. Pri njenih 51 letih je zelo energična, sveža in vedno nasmejana.

 • Z nami gre modna novinarka in stilistka Brigita Potočki

Brigita Potočki je nekdanja televizijska in radijska voditeljica ter novinarka z resnično strastjo do mode že od malih nog. Med študijem na Filozofski fakulteti (diplomirala je iz sociologije kulture in španščine) so jo pritegnili mediji. Kalila se je na lokalni TV, kasneje pa se je zaljubila v radio. Skoraj 20 let je bila vodilni glas na treh različnih radijskih postajah (Salomon, Veseljak, Ekspres). Ko pa je dopolnila 40 let, je ugotovila, da se mora vrniti k svoji prvi in edini pravi ljubezni – modi. Leta 2009 je začela pisati svoj modni blog MJZ Fashion in kmalu zatem odprla izposojevalnico oblačil za posebne priložnosti, ki je bila takrat – in je pravzaprav še danes – unikum pri nas. Izposoja oblačila za različne priložnosti, ponuja pa tudi osebno nakupovanje in stiliranje za različne dogodke (Žarometi, Femme Fatale, Planet TUŠ, Slovenka leta …), oglasne kampanje ter modne editoriale. Pripravlja tudi modne in lifestyle članke za različne revije medijske hiše M24.

 
 • Z nami gre Moderna babi, Mojca Cimerman

Mojca Cimerman je v prvi vrsti mami, babi, profesorica razrednega pouka in Moderna babi. Je čisto preprosta ženska, ki ljubi življenje in vse, kar je povezano z njim. Že kot otrok je sanjala, da bo nekoč učiteljica. Svoje znanje in izkušnje sedaj prenaša tako učencem v šoli, kot doma svojima dvema vnukoma, ki jo napolnita s posebno ljubeznijo in srečo. Veliko časa nameni tudi svojim sledilcem na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Rada svetuje tisto, v kar je prepričana, da je najboljše. Mojca je dama, ki si z veseljem nadene visoke petke in jo zanima ogromno stvari.

 
 • Z vami bom Martina Šlabnik, Urejene po petdesetem: 

Na svojih profilih Urejene po petdesetem raziskujem, kako lahko s preprostimi spremembami in naravnimi rešitvami izboljšamo naše počutje in naš videz tudi v zrelih ženskih letih. Ker smo v najlepših letih življenja, je prav, da se potrudimo, da bo ta naš čas čim lepši in čim daljši. Z zelo malo truda in dobre volje lahko naredimo čudeže. S pozitivno naravnanostjo, s spoštovanjem in strpnostjo pa lahko zasijemo v najlepši luči. Morski obisk Benetk s katamaranom v preteklem letu me je tako navdušil, da sem se odločila, da na to prelepo doživetje povabim tudi svoje osebne in spletne prijatelje. Čaka nas torej zanimivo, poučno ter zabavno druženje na ladji in seveda nas čakajo Benetke, ki so še bolj posebne, ko jih uzremo z morske strani. Skupaj z mojimi prijatelji smo se zelo potrudili in združili koristne vsebine z zabavo in veseljem. Zato vas lepo vabimo, da se nam ta dan pridružite tudi vi. 

SKRBNO IZBRANE NAGRADE ZA TOMBOLO IN KVIZ

Na povratni vožnji iz Benetk nazaj v Piran pa bo seveda čas za zabavo, za kviz in tombolo.

Ker na profilih Urejene po petdesetem tudi sicer spodbujamo naravne, enostavne in učinkovite rešitve, smo se skupaj s prijatelji in partnerji potrudili, da vas bomo nagradili samo z najboljšimi izdelki in storitvami, v katere tudi sami močno verjamemo. Prav vseh 62 nagrad v skupni vrednosti več kot 2.500 € je izjemno kakovostnih in za njimi stojijo ljudje, ki jim je mar za vaše zadovoljstvo. Za vsako našo nagrado je zgodba, energija in strast. In vse to želimo deliti z vami.

 

Naravna kozmetika Karbonoir        

Iz prav vseh izdelkov Karbonoir žarita strast in ambicioznost mlade ekipe, ki se s stalnim učenjem trudi za izpolnitev  svoje vizije in doseganje zastavljenih ciljev. Začutimo lahko njihovo željo pomagati in občutimo lahko tudi njihovo sočutje do ljudi, živali in do narave. Na ta način so s svojimi izdelki in s svojim načinom razmišljanja resnično pristni.

Poleg anti-age seruma, ki ga danes predstavljamo in ki ga boste nekateri med vami prejeli kot nagrado, pa nam podjetje Karbonoir nudi tudi druge izdelke z aktiviranim ogljem: Kn črno milo, aktivirano oglje za zobe v prahu, črno zobno pasto z aktiviranim ogljem, zadnja novost pa je negovalno mazilo z aktiviranim ogljem.

Anti-age serum – pri negi zrele kože je priporočljiva uporaba serumov, saj serumi vsebujejo visoko koncentracijo aktivnih sestavin, hkrati pa so manj mastni, kar omogoča hitrejšo absorbcijo. Serum se torej hitro vpije v kožo in je primeren za vse tipe kože in za vsakodnevno uporabo. Anti-age serum je razkošen, prefinjen in učinkovit prav zaradi sestavin, iz katerih je narejen. To so sladki mandlji, kokosovo olje, jojoba, vitamin E, listi manilkare in semena aleksandrijske sene. Pri serumih je izbira naravnih sestavin še posebno pomembna, saj jih koža v celoti vpije v telo.

Nagrade:     11    x   anti-age serum

 

 

Spletna trgovina Svet nogavic

Že iz časov starega Rima veljajo ženske nogavice za skrivnosten in zapeljiv kos oblačila. Kasneje se je imenitnost merila po številu parov svilenih nogavic, ki jih je gospa imela. Še danes pa lahko prav z nogavicami pokažemo svojo ženstvenost in čutnost. 

Svet nogavic je spletna trgovina majhnega mariborskega podjetja, ki je leta 2013 pričelo svojo pot na slovenskem tržišču. Trendi so s pojavom serije “Seks v mestu” narekovali drugačen modni stil, ki je promoviral več golih nog in manj nogavic. Ker pa so nogavice zelo ženstvene in bi bilo škoda, da bi “šle v pozabo”, so se pri podjetju odločili, da poskusijo ponovno obuditi vse, kar je povezano z njimi. Pričeli so z uvozom izdelkov večjih poljskih proizvajalcev, ki imajo najmočnejšo nogavičarsko industrijo na svetu. 

Slovenskemu tržišču je manjkalo nekaj nišnih produktov, kot so barvne nogavice, nogavice v različnih kožnih odtenkih oziroma za različne polti, vzorčaste nogavice, večje velikosti nogavic (5, 6, 7 oziroma XL, XXL ipd.) in udobni pasovi za nogavice za vsak dan. V svojem naboru imajo trenutno dobavljivih okoli 500 različnih modelov nogavic, pasov in podvezic. Vsak od teh izdelkov pa je na voljo še v različni barvah in velikostih, tako da je ponudba res obsežna. Za vsak okus (oziroma noge) nekaj. 

Takoj z odprtjem spletne trgovine so se lotili tudi prisotnosti na socialnih omrežjih, kjer so promovirali svoje izdelke, predvsem pa so si želeli pridobiti povratne informacije svojih sledilcev; da spoznajo njihove želje in s temi željami uskladijo svojo ponudbo. Nogavice sporočajo nežnost, romantičnost, strast in zapeljivost, vendar pri Svetu Nogavic menijo, da teh lastnosti ne smemo povezovati zgolj s posebnimi priložnostmi, ampak da so nogavice sestavni del naše vsakodnevne garderobe. 

Nagrade: Svet nogavic   darilni boni   3  x  30 €      in    3   x   20 €  za nakup nogavic po izbiri

 

 

 

Bee Queen naravni botoks

Vesna Müller skupaj z možem Matjažem že desetletje ljubiteljsko vzgaja čebele v Beli krajini. Njun hobi projekt, ki se je začel z ročno izdelanimi panji in prvo čebeljo družino, je prerasel v posestvo s stotimi panji in nekaj milijoni čebel. Pot od prvega čebeljega panja pa do čudovitega inovativnega izdelka – kreme Bee Queen – pa seveda ni bila preprosta in hitra. Vesna in Matjaž sta začela skromno. Sprva sta izdelovala samo naravni belokranjski med in prvih pridelanih 30 litrov se jima je zdela ogromna količina. V resnici so ju drugi »prisilili« v posel, ker so v lokalnem okolju ljudje začeli od njiju kupovati med. To ju je spodbudilo, da sta začela širiti število panjev, povečevati pridelek in vedno večja je bila tudi želja, da nastane iz tega pravi čebelarski posel.

Krema BEE Queen je krema iz čebeljega strupa, ki jo najbolje opišemo kot naravni botoks.

Njena glavna sestavina je 100-odstotno naraven čebelji strup, ki kožo napne, bistveno pospeši prekrvavitev v kapilarah, gladi gubice in ob redni uporabi preprečuje nastajanje novih. Za boljše učinkovanje so kremi dodani hialuronska kislina, ki poskrbi, da čebelji strup prodre globlje v kožo, karitejevo maslo, ki poskrbi za negovalen učinek zlasti pri zrelejši koži, ter šipkovo olje, ki je izjemen vir vitaminov A in C, ki naredita kožo bolj zdravo. Koža bo tako z uporabo BEE QUEEN kreme bolj žametna in mehka ter sijoča in napeta – in to samo z naravnimi sestavinami. Vesna je mnogo ur posvetila raziskovanju čebeljega strupa in iskanju poti do popolne kreme. Čebelji strup deluje izjemno protivnetno, antivirusno in antibakterijsko. Dobro je znano tudi, da se ob čebeljem piku pospeši prekrvavitev, tvoriti se začneta kolagen ter elastin in na splošno se poveča obnovitvena funkcija kože. 

Nagrade:   6   x   naravni botoks Bee Queen

 

 

 

Založba Primus

nam nudi skrbno izBrane knjige s področja osebne rasti, duhovnosti, vzgoje in leposlovja ter  knjižne top hite, ki so osvojili ves svet! 

Primusova vizija je ustvarjanje bolj zadovoljne, zdrave in zavedne družbe, kar počnejo z najmočnejšim orodjem na svetu – s pisano besedo. Njihov namen je bralca navdihniti za notranje spremembe, ljubečo ter celostno skrb zase in mu ponuditi orodja za izboljšanje življenjskih okoliščin. Vsakdo namreč hodi po svoji edinstveni poti in razvija svoje ustvarjalne zmožnosti – vse to pa ob izbrani literaturi postane lažje in prijetnejše.

Najboljša ponudba knjig nas torej čaka  v spletni trgovini Primus .si. 

Založba Primus bo podarila knjigo, ki bi jo morala imeti prav vsaka med nami.

Knjiga Ljubezen do sebe je pot do zdravja je pravzaprav ljubezenska zgodba. Zgodba o ljubezni do sebe, o ljubezni, ki bo ostala z nami do konca življenja. Zato je prav, da si prizadevamo, da do sebe vzpostavimo najlepši odnos, kar jih lahko imamo. 

Imamo moč, da prisluhnemo svojemu telesu. Kot vse drugo v življenju je tudi telo ogledalo vaših misli in prepričanj. Vsaka celica se odziva na vsako misel in vsako besedo, ki jo izrečete. Nič čudnega torej, da se telo odziva na dolgotrajne miselne vzorce in prepričanja s prijetno umirjenostjo ali z boleznijo. Bolj ko spoznavamo svoje telo in bolj, ko ga poslušamo, bolj nas vodi k trdnemu zdravju.

V knjigi Ljubezen do sebe je pot do zdravja bomo torej dobili odgovore na vprašanje, zakaj se odločiti za spremembe. In ko bomo razumeli, zakaj so spremembe dobrodošle, jih bomo bistveno lažje vnesle v svoje življenje.

Naše življenje, počutje, čustvovanje, delovanje in seveda zdravje je torej odvisno od naših misli, naše prehrane in našega odnosa do sebe. Pravzaprav je zelo preprosto, če to vemo. In knjiga, ki je pred nami, nam ponuja možnost, da to izvemo.

Ekspresna dostava, ugodna cena, enostavno naročanje, najbolj brane knjige in zaupanja vreden trgovec – to je le nekaj razlogov za nakup knjig v Založbi Primus.

Nagrade: 13  x knjiga Ljubezen do sebe je pot do zdravja, Louise Hay

 

 

 

Katarinca naravna kozmetika

KATARINCA naravna kozmetika je mlado slovensko podjetje iz Prekmurja, ki ga s srcem in dušo vodi ustanoviteljica Katarina Utroša, po izobrazbi magistra farmacije, sicer pa tudi skrbna mama 6-letnih dvojčic, ki sta tudi glavni razlog, da je njena podjetniška ideja sploh nastala in se razvila. V nosečnosti je začela razvijati 100-odstotno naravne produkte za naravno nego obraza, proti strijam na trebuhu in problematičnih predelih telesa, za nego suhe kože ter za razvajanje in masažo. Ob rojstvu deklic z atopijskim dermatitisom se je nato še bolj zavezala k naravni negi kože tudi pri otrocih, kar se je ponovno izkazalo za uspešno in dobro odločitev. V zadnjem času pa je razvila tudi popolnoma naravno anti-age linijo izdelkov za nego zrele kože z vrtnico, ki je prav tako požela velik uspeh in navdušenje med uporabnicami. Vsi izdelki so 100-odstotno njeno delo: od idejne zasnove, razvoja receptur, izdelave, poimenovanja, registracije, pa vse do končne prodaje in svetovanja. Vsako leto svoji široki paleti izdelkov za nego kože doda še kakšnega novega in tako je dobro poskrbljeno že za celo družino, od najmlajših pa do najstarejših članov, od tistih s težavno in občutljivo, pa do tistih z normalno kožo. Sodeluje tudi z drugimi podjetji in jim nudi pomoč pri celotnem postopku od zasnove do registracije in proizvodnje kozmetičnih izdelkov v manjših serijah. Idej ji nikoli ne manjka in zagotovo lahko v prihodnosti pričakujemo še veliko novih izdelkov v že sedaj pestri ponudbi 100-odstotno naravne kozmetike blagovne znamke Katarinca.

Vrtnica je zagotovo kraljica v naravni kozmetiki: Naravna ROSE krema za obraz z vrtnico je primerna za vse tipe kože, od mladostne problematične pa vse do zrele, suhe in občutljive kože. Izbrana kombinacija sestavin našo kožo nahrani, obnavlja, prijetno navlaži in na njej pusti prijeten svilnat občutek. Je odlična izbira za vsakdanjo nego proti nastajanju gub in za glajenje gub.

Nagrade:   12  x   anti-age krema Rose z vrtnico

ROSE krema za obraz

 

 

 

Vila Castanea (butični oddih v dolenjskih Benetkah)

 Dolenjske Benetke ležijo tam, kjer se nižinski Krakovski pragozd počasi vzpenja v zelene gričevnate Gorjance, na otočku sredi reke Krke. Kostanjevica na Krki je najmanjše in eno najstarejših slovenskih mest. Butična Vila Castanea se nahaja sredi edinega in najmanjšega slovenskega mesta na rečnem otoku, v Kostanjevici na Krki. Namenjena je oddihu in uživanju v naravnih danostih mehke dolenjske pokrajine, slikovitih vinorodnih gričih in pomirjajoči zeleni lepotici reki Krki.

Vila Castanea je meščanska hiša iz konca 21. stoletja in kraljuje v starem mestnem jedru, je spomenik lokalnega pomena z razgibano preteklostjo. Ponaša se z bogato okrašeno čelno fasado, obokanim pritličjem, tlakovci iz okoliškega kamna in notranjim dvoriščem v senci mogočnega kostanja. Z njenih oken se odpira čudovit razgled na mehke dolenjske griče, lenobno Krko in očarljivo mestece. Sobe odražajo značaj stare meščanske vile, hkrati pa nudijo vse udobje sodobnega bivanja. Obnovljene in opremljene so z naravnimi materiali in s posluhom za detajle. Vila Castanea je hiša, kjer nas z vsem šarmom očarata tradicija in mir.

Gostitelja Nina in Andrej imata prefinjen okus in občutek za udobje svojih gostov. Njun trud se opazi že pri zajtrku, kjer lahko v prijetnem in mirnem ambientu uživamo v lokalnih dobrotah, svežem sezonskem sadju in zelenjavi, pridelani na okoliških kmetijah, pa v domačih marmeladah, medu, mesninah in mlečnih izdelkih. Svež kruh, pecivo, domači sokovi in odlična kava pa zajtrk v Vili Castanea naredijo popoln in kadar se jutro prične tako mirno, spokojno in sijajno, bo tudi naš dan še naprej zagotovo lep in nepozaben.

Nagrada: 2 x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v dvoposteljni sobi v butični Vili Castanea.

 

 

 

Mountaindrop gorske kapljice

V Tibetu, Indiji, Rusiji in Mongoliji je gorska smola shilajit že dolgo glavno zdravilo v tradicionalni medicini. V Sovjetski zvezi je shilajit veljal za strateško surovino, za katero je veljala prepoved izvoza. Šele po sprostitvi trga leta 2011 pa je shilajit dosegljiv kot prehransko dopolnilo tudi v Sloveniji.

100-odstotno čista gorska smola nastane iz naravnih rastlinskih sedimentov, ki pronicajo iz gorskih razpok na več kot 3000 metrih nadmorske višine. Najpogosteje jo imenujemo shilajit, najbolj kakovostna pa nam je na voljo v prehranskem dopolnilu MOUNTAINDROPs katerim jo lahko uživamo v obliki kapljic. V Ekološki trgovini nam je na voljo tudi z medom, kot napitek, v obliki tablet ali kot kozmetika v obliki mila in seruma.

Več milijonov let so bile rastline in organske snovi ujete v plasti kamnin v gorskih predelih Indije, Tibeta, Rusije in Mongolije. Pritisk teže gora in ekstremne temperaturne spremembe so povzročile, da so se rastline spremenile v bogato mineralno maso, ki priteka iz kamnin. Te rastline, ki so razpadale stoletja, se zbirajo ob vznožju gorovja Sibirije ter v hribovitih predelih Indije in Tibeta. V izvorni obliki, kakršna je v naravi, je sedaj dostopna tudi nam.

Uživanje shilajita nam pomaga razvijati najvišje fizične, mentalne, čustvene in energetske potenciale. Lahko bi rekli, da je shilajit resnično darilo narave. Poln je vitaminov, mineralov in aminokislin, med katerimi bi izpostavili fulvično kislino. Vse te sestavine imajo številne ugodne učinke na naše telo in duha. Gorska smola v izvorni obliki vsebuje namreč več kot 85 koristnih sestavin, ki jih človeško telo potrebuje za optimalno delovanje. 

Napitek Mountaindrop bomo lahko poskusili tudi na ladji.

Nagrade:   Mountaindrop milo  x  6     in          Mountaindrop Original  25 g     x  6