Šlabnik Nature Escape

 

Apartma Šlabnik Nature Escape se nahaja 10 kilometrov iz Idrije v neokrnjeni naravi. V bližini je naravno kopališče Lajšt. Reka Idrijca je tudi raj za muharjenje.

Apartma ima 4 ležišča in sicer spalnico z dvojno posteljo in kavč z dvojnim ležiščem v dnevnem prostoru. V apartmaju je manjša kuhinjska niša, pred apartmajem pa tudi letna kuhinja. Kopalnica in savna sta tik zraven vhoda v apartma (ločen vhod), pred savno pa je lesena kad, v kateri se v poletnih mesecih lahko ohladite. Pred apartmajem je prostorna in lepo urejena terasa, ki ponuja vso zasebnost bivanja.

V okolici:  Turistični rudnik Antonijev rov, Divje jezero, Kopališče Lajšt, Grad Gewerkenegg, Topilnica, Kamšt, Čipkarska šola, Arheološko najdišče Divje babe, Partizanska bolnišnica Franja, Center za obiskovalce Geoparka Idrija,..

Aktivnosti, ki jih nudimo našim gostom: Frudl špancir (kulinarični sprehod po mestu), delavnice izdelave žlikrofov, muharjenje na reki Idrijci, turistično vodenje in izleti, nabiranje zelišč za čaje, kaligrafske delavnice, kulinarične delavnice, uporaba savne, lesene kadi… V bližini nastanitve imamo velik vrt z domačo zelenjavo in domače živali (kokoške, zajčke, račke). Naše goste z veseljem tudi razvajamo z tradicionalno doma pridelano hrano. Razdalja od surovin do krožnika je 5 metrov.

Pri rezervaciji 5 nočitev, gratis voden ogled mesta (1 ura).

Nočitev za dve osebi je 75 eur + TT, vsaka naslednja oseba je +15 eur + TT. Za uporabo savne je doplačilo 20€ na dan, za uporabo lesene kadi pa 40€ na dan (če je ogrevana, sicer brezplačno).

Apartma je na voljo od 15. aprila do 15. oktobra.