Botoks iz narave

Vesna Müller, skupaj z možem Matjažem že desetletje ljubiteljsko vzgaja čebele v Beli krajini. Njun hobi projekt, ki se je začel z ročno izdelanimi panji in prvo čebeljo družino, je prerasel v posestvo s stotimi panji in par milijoni čebel. 

Pot od prvega čebeljega panja pa do čudovitega inovativnega izdelka: kreme Bee Queen pa seveda ni bila preprosta in hitra. Vesna in Matjaž sta začela skromno. Sprva sta izdelovala samo naravni belokranjski med in prvih 30 litrov, ki sta jih pridelala se jima je zdelo ogromno. V resnici so ju drugi »prisilili« v posel, ker so v lokalnem okolju ljudje začeli od njiju kupovati med. To ju je spodbudilo, da sta začela širiti panje, povečevati pridelek in vedno večja je bila tudi  želja, da nastane pravi čebelarski posel.

Vse, kar sta zaslužila, sta vložila v razširitev čebelnjaka in sčasoma tudi v razvoj novih produktov. Na njunem posestvu pridelujeta gozdni, cvetlični, akacijev, kostanjev in lipov med. Istočasno pa sta ves čas ustvarjala kombinacije medu z dodatki liofiliziranega sadja, kremnega medu, borovnic in podobno. Danes sta Vesna in Matjaž ena najbolj cenjenih čebelarjev v Beli krajini. Vse skupaj sta prejela 7 nagrad na različnih mednarodnih ocenjevanjih medu, ki sta jih v lanskem letu kronala z najprestižnejšo – zlatim priznanjem za cvetlični med na sejmu Agra 2020. Več na https://www.beequeen.si/sl.

Vesna zdaj že več let z ljubeznijo prideluje najredkejšo učinkovino v naravi: čebelji strup.

Vesna je mnogo ur posvetila raziskovanju čebeljega strupa in iskanju poti do popolne kreme. Čebelji strup deluje izjemno protivnetno, antivirusno in antibakterijsko. Dobro je znano tudi, da se ob čebeljem piku pospeši prekrvavitev, tvoriti se začneta kolagen ter elastin in na splošno se poveča obnovitvena funkcija kože. Uporablja se celo kot eno redkih zdravil, ki blaži posledice multiple skleroze in skozi zgodovino poznamo več primerov antičnih kultur, ki so z apiterapijo s čebeljimi piki, ko so čebele prislonili na kožo, zdravili artritis. Čebelji strup je zelo učinkovit zlasti pri zdravljenju kroničnih bolečin in vseh sklepnih obolenj.

Čebelji strup nastaja v strupenih žlezah delavk in matic na koncu čebeljega zadka. Količina in kakovost strupa sta odvisni od kakovosti paše. Največ zelo kakovostnega strupa nastaja ob dobrih nižinskih pašah. Osušen čebelji strup je brezbarvna snov, ki se dobro raztaplja v vodi in razredčenih kislinah. Čebelji strup ima zaradi svoje pestre sestave več učinkov in skoraj ni organa, na katerega ne bi deloval.

Vsi vemo, da čebele ob piku umrejo. S posebno metodo pridobivanja njihovega strupa Vesna poskrbi, da njihove čebelice živijo naprej. Pridelajo ga manj kot 0,0001 kg/panj/dan. A splača se, saj je to najbolj učinkovit naravni način za pomlajevanje. 

Krema BEE Queen je edina naravna anti-ageing krema, ki ima resnično opazen učinek že ob prvem nanosu. Je krema iz čebeljega strupa, ki jo najbolje opišemo kot naravni botoks.

Njena glavna sestavina je 100% naraven čebelji strup, ki kožo napne, bistveno pospeši prekrvavitev v kapilarah, gladi gubice in ob redni uporabi preprečuje nastajanje novih. Za boljše učinkovanje so kremi dodani hialuronska kislina, ki poskrbi, da čebelji strup prodre globlje v kožo, karitejevo maslo, ki poskrbi za negovalen učinek zlasti pri zrelejši koži, ter šipkovo olje, ki je izjemen vir vitaminov A in C, ki naredita kožo bolj zdravo. Koža bo tako z uporabo BEE QUEEN kreme bolj žametna in mehka, ter sijoča in napeta – brez nezdrave kemije. Več o kremi si lahko preberete na https://www.beequeen.si/sl.

Bee Queen je kraljevska kremo za glajenje kože. Krema bo vedno nastajala v zelo omejenih količinah, saj je vsako leto mogoče pridobiti le omejeno število stekleničk.

Bee Queen kraljevska krema za glajenje kože učinkuje takoj, čudovito lepo diši, je hitro vpojna in je na voljo v prefinjeni damski embalaži.