Praznične pričeske

Za posebne priložnosti in za posebne dni, ki prihajajo, si seveda zaželimo tudi malo bolj posebno pričesko.

Naša izbira bo odvisna od naše dolžine las, od priložnosti in od celotne podobe, katero si želimo. Karkoli si bomo omislile, pa bo seveda lažje dosegljivo, če imamo redno negovane lase. Danes imamo zares veliko možnosti, da si z malo spretnosti in nekaj vztrajnosti tudi same lahko uredimo lepo frizuro: lahko si pomagamo z lasnimi vložki, s pentljami, bleščicami, obroči, z glavniki,… Vsakdanja frizura se spremeni v praznično, če dodamo več volumna, ustvarimo kodre in dodamo lasnice ali bleščice. Ni pa tako zelo enostavno, kot se sliši. Vaja sicer dela mojstra in če bomo imele dovolj volje in časa, lahko osvojimo prijeme in zvijače, ki nas bodo pripeljale do željene frizure. Morda je še najbolj preprosto za vse tiste, ki imajo kratke lase. V tem primeru bo za praznično podobo poskrbel večji poudarek na make-upu in na nakitu.

Najpogosteje pa se zgodi, da same tega ne zmoremo, da zmanjka časa, da nam pač to ne gre. Zgodi se, da nam vsakdanja pričeska prav dobro uspe, bolj elegantne in posebne frizure pa so lahko za nas prevelik izziv. Takrat je bolj varno, hitreje in bolj učinkovito, da se odločimo za pomoč frizerja, ki nam to naredi hitro in profesionalno.

V Simple frizerskih salonih so nam na voljo strokovnjaki, ki so temu kos in z največjim veseljem poskrbijo za nas, da bomo zasijale in zablestele tako, kot si želimo. Zavedajmo se dejstva, da je dovršena frizura lahko tudi glavni dejavnik osupljive celotne podobe.

Predvsem pa bo urejanje praznične frizure bistveno manj stresno, če obiščemo frizerski salon, se sprostimo in uživamo v negovanju las ter odidemo prenovljeni in zadovoljni s svojim izgledom.