Karbonoir

Ker sem sama zelo vizualen tip, sem bila ob prejemu paketka Karbonoir seveda najprej navdušena nad zelo dovršeno embalažo, še posebno pa mi je všeč dizajn zobne ščetke. Jaz bi rekla, da je zelo ženstven.

Naročila sem si zobno pasto Karbonoir in zobno ščetko, aktivirano oglje v prahu ter anti-age serum.

Anti-age krema je v obliki seruma in najprej sem opazila prijeten vonj, po nanosu na kožo pa imamo občutek, da se že takoj nekaj dogaja. Serum se tudi hitro vpije v kožo in je primeren za vse tipe kože in za vsakodnevno uporabo. Ker imam rada naravne izdelke za nego kože, anti-age serum z veseljem uporabljam, saj je izdelan zgolj iz naravnih in rastlinskih sestavin.

Blagodejni učinek na kožo sem opazila zelo hitro, saj je bila moja koža po uporabi seruma lepo navlažena in nahranjena, struktura kože pa je postala polna in prožna. Z največjim veseljem lahko potrdim, da mi dejansko pomaga ohranjati mladosten videz kože in na ta način zavira prehitro staranje.

In ne nazadnje, tudi razmerje kakovosti kreme in cene je prav zares ugodno.

Odločila sem se torej, da bom kombinirala uporabo Karbonoir zobne paste in oglja v prahu. Črno zobno pasto uporabljamo vsakodnevno za čiščenje in vzdrževanje beline zob, aktivirano oglje v prahu pa določene naloge opravi bolj učinkovito kot zobna pasta.

Če želimo na primer hitro izboljšati belino zob ali se znebiti zobnega kamna, bomo poleg zobne paste pogosteje uporabljali tudi oglje v prahu.

Če želimo izboljšati zdravje dlesni, preprečevati krvavenje dlesni, se znebiti aft v ustih in zmanjšati preobčutljivost zob – pa je črna zobna pasta odlična izbira. Kokosovo in evkaliptusovo olje v zobni pasti blagodejno vplivata na zdravje dlesni, klinčki in brinove jagode pa zmanjšajo občutljivost zob in celo omilijo zobobol. Naravna olja, aktivirano oglje in soda v črni zobni pasti odstranjujejo bakterije, ki povzročajo slab zadah.

Preden sem odkrila Karbonoir zobno pasto in oglje , sem se za večjo belino zob trudila s kurkumo. Z vso gotovostjo tako lahko potrdim, da je učinek oglja – v zobni pasti in v prahu – še bistveno boljši.

Kot sem omenila, mi je zobna ščetka najprej noro lepa in meni je že samo to dovolj tehten razlog za nakup.

Ščetine zobne ščetke so prevlečene z aktiviranim ogljem iz bambusovih lupin in so sivo-črne barve, zato to niso običajne zobne ščetke, ampak so izdelane prav za uporabo črne zobne paste. Ročaj zobne ščetke pa je narejen iz reciklirane plastike, kar nas nagovarja k ponovni uporabi umetnih materialov in s tem k varovanju okolja.

Iz prav vseh izdelkov Karbonoir pa žarita strast in ambicioznost mlade ekipe, ki se s stalnim učenjem trudi za izpolnitev  svoje vizije in doseganje zastavljenih ciljev, začutimo lahko njihovo željo pomagati in občutimo lahko tudi sočutje do ljudi, živali in do narave.

Na ta način so s svojimi izdelki in s svojim načinom razmišljanja resnično prepričljivi.