Prvinsko razvajanje

Prvinsko razvajanje z ljubljeno osebo (Čekovnik, 10 km iz Idrije).

Prvinsko razvajanje ob živem ognju v kaminu se dopolnjuje s  kopeljo v ogrevani leseni kadi na prostem in savnanjem v finski savni. V savni se sprostimo in umirimo, zmanjšujemo stres in razstrupljamo telo, na naraven način preprečujemo prehlade, astmo in večamo odpornost. Vročina v savni pospeši prekrvavitev in povzroči odpiranje por. Tudi poraba kalorij se med potenjem poveča. Sproščata se psihična in fizična napetost, zato se zmanjšajo bolečine v mišicah in sklepih. 

V mirnem naravnem okolju, obkroženem z gozdovi, čistim zrakom ter mirom in svobodo, je doživetje v topli vodi lesene kadi ob prasketanju ognja in vonju gorečih drv neponovljiva izkušnja. Posebno v jesenskih, zimskih in pomladnih dneh je to doživetje, ki ga boste želeli večkrat ponoviti. Vodo v kadi menjamo za vsakega gosta in je popolnoma brez dodanih kemikalij. Še celo več, uživali boste lahko v živi vodi, ki je energijsko bogata. V hladnih dneh se tako na naraven način pregrejemo in prečistimo.

Dnevni najem in uporabo celotnega zunanjega in notranjega prostora  v popolni zasebnosti

– za dve osebi cena 110 €

– za štiri osebe cena 150 €

Zunaj je terasa, zunanja kuhinja in lesena ogrevana kad, notri pa savna in sanitarije ter dodaten prostor za počitek s kaminom, jedilnico in manjšo kuhinjsko nišo.

Zaokroženo intimno razvajanje vas bo napolnilo z radostjo in energijo. Pomembno pa je, da si  za razvajanje vzamemo dovolj časa, se umirimo in sprostimo.

Prvinsko razvajanje je na voljo od septembra do maja, v hladnejših mesecih torej.

Prijazno vabljeni