Naravno ročno izdelano milo

100% naravno ročno izdelano milo

Znano je, da koža ni samo organ za izločanje, temveč tudi sprejema. Koža je največji človeški organ, ki  vpije vse kar ji ponudimo direktno v telo. Zato ne uporabljajmo nikakršnih sintetičnih in penečih se dodatkov, pač pa le naravne sestavine. Glavni sestavini mojega mila sta  ekstra deviško olivno olje in kokosovo olje.

100 % naravno medeno milo kožo navlaži, rahlo odišavi in poskrbi, da je koža mehka in voljna. Koži vrača elastičnost, vlago in jo hkrati ščiti pred obolenji. Milo je še posebej primerno za vsakodnevno nego obraza in celotnega telesa. Je ročno izdelano po hladnem postopku in tako zadovolji tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Med je odličen kozmetični proizvod, saj se odlikuje predvsem po tem, da ga koža zelo dobro vpija. Dokazano je, da vsebuje vsaka kapljica medu več kot 100 različnih, za organizem zelo pomembnih sestavin. Milo vsebuje naravno eterično olje pomaranče.

 

Naravno milo je še posebej izdatno. Po uporabi ga hranite na suhem. Vsebuje izključno naravne sestavine in je brez kemičnih stabilizatorjev. Naravna, ročno izdelana mila so narejena v manjši količinah  in običajno zorijo 4-6 tednov preden so pripravljena za uporabo.

 

Cena za kos (ca 100 g) je 4€ + poštnina.