Skok v kopalke

Telo je del nas in naše osebnosti, zato je dobro, da na svoje telo ne gledamo zgolj kot na zunanji videz. Ko skrbimo za svoje telo in ga negujemo, skrbimo tudi za dobro počutje na duševnem nivoju, skrbimo za dobro samopodobo in na ta način za splošno dobro počutje. Vzemimo si torej čas zase in se imejmo rade ter si občasno privoščimo kakšno bližnjico, s katero se bomo razvajale.

Kadar se lotimo preoblikovanja postave s telovadbo ali s postom, se zavedamo, da gre za dolgotrajen proces, kjer bomo potrebovale kar nekaj časa in vztrajnosti. To običajno naredimo v zgodnjih pomladnih mesecih.

Včasih pa se zgodi, da si zaželimo ali pa potrebujemo malo bolj hitre spremembe in v takih primerih sama izberem Vita spa, kjer nam Polona Trop s svojim obsežnim znanjem in najnovejšo tehnologijo zagotovo lahko pomaga.

Kadar se odločimo za strokovno pomoč z uporabo aparatov za preoblikovanje telesa, želimo seveda rezultate takoj. Primeren čas za tovrstno pomoč je čez celo leto in seveda še posebno poleti, ko si želimo bolj sproščenega skoka v kopalke. In prav to nam je na voljo v salonu Vita Spa z najnovejšo tehnologijo VELA SHAPE MED-360. Sama sem se vidnega rezultata veselila že takoj po tretmaju, na vožnji proti domu. Najbolj problematične so bile noge, zato sem se odločila za popravek na tem delu. Tudi počutje je po tretmaju VELA SHAPE MED-360 zelo prerojeno in prijazno do sebe.

Takojšen rezultat me je zares prijetno presenetil, zato to metodo seveda priporočam.

Aparat Vela MED – 360 je najnaprednejši aparat za preoblikovanje telesa in pomlajevanje in z vrhunskim sistemom petih modernih tehnologij nam zagotavlja takojšnje rezultate.

  1. LED tehnologije v rdeči barvi, infrardeče svetlobe, bipolarne radiofrekvence, led svetlobe, vakuuma in masažnih valjčkov. Vsaka energija ima specifično delovanje in kombinacija vseh omogoča zelo širok obseg delovanja, hkrati sinergistično delovanje potencira izjemne učinke.LED tehnologija  svetlobna terapija predstavlja inovativno, neinvazivno, varno in učinkovito metodo za mlajši izboljšan videz kože. Stimulira globoka podkožna tkiva k proizvodnji kolagena in elastana in tako omehča fine linije in gube ter regenerira in osveži utrujeno kožo. Poveča prekrvavitev in limfni pretok in tako preko razstrupljanja organizma in delovanja na maščobne celice uspešno odpravlja celulit ter oblikuje telo.
  2. Bipolarna radiofrekvenca dodatno segreva podkožje do globine 15 mm, kar poveča pretok krvi in kisika. S tem se pospeši presnova maščobnih oblog. Hkrati radiofrekvenca spodbuja tvorbo fibroblastov ter kolagena in elastina, kar dodatno krepi vezivno tkivo
  3. Infrardeča svetloba segreva kožo do globine 5 mm, spodbuja mikrocirkulacijo in posledično izboljša izkoristek lokalnega metabolizma. Na ta način zmanjšuje velikost maščobnih celic.
  4. Vakuum ustvari podtlak, ki razširi kapilare v podkožju in izboljša prekrvavitev obdelovanega dela telesa
  5. Lipomasaža – masažni valjčki mehanično pospešujejo odtekanje nakopičene medcelične tekočine skozi limfni sistem

Vela Shape MED-360 je sodobna neinvazivna metoda za odpravljanje trdovratnega maščobnega tkiva in odstranjevanje celulita. Omogoča odpravljanje trdovratnega maščobnega tkiva na tistih delih telesa, kjer se ga s telesno dejavnostjo in dieto težko znebimo.Vse te tehnologije so napredno združene v eni sami terapiji. Z njo lahko naredimo lifting obraza ali oblikujemo telo. Zagotavlja nam najboljše rezultate za mladostno in napeto kožo in hkrati celostno preoblikovanje telesa.

1 thought on “Skok v kopalke”

  1. Pingback: Veliki pomladni paket preoblikovanja postave v Vita-spa – Urejene po petdesetem

Comments are closed.