Obleke za na plažo

V poletnih mesecih v naši garderobi ne sme manjkati preprosta in razigrana bela obleka. Bela je vedno v modi in tudi letos ni nič drugače. K beli obleki seveda lahko kombiniramo vse barve, enako lepi kot živahni odtenki so tudi zemeljski toni. Sama sem belo dopolnila z rdečimi kopalkami.

Turkizna je večna barva poletja, je barva morskega vala, v kateri se mešajo odtenki modre in zelene. Turkizna barva prinaša v naše življenje sproščenost, umirjenost in svežino.

Poletno obleko lahko lepo nadomestimo z večjo ruto, ki se ujema z barvo kopalk.  Rute so zelo praktične, saj jih lahko zavežemo okrog pasu kot krilo, lahko pa jo nosimo kot ogrinjalo ali obleko. Z malo domišljije je ruta lahko izjemno uporaben kos, s katerim zakrijemo pomanjkljivosti in poudarimo, kar želimo. Rute za na plažo so iz lahkih in lahko tudi prosojnih materialov. To so zelo praktični kosi, ki bodo naredili naše počitnice še bolj vesele in razigrane.

Vse vemo, da brez bele barve ni poletja. Kaj pa črna? Vsekakor da!

Črna obleka na zagorelo polt je zagotovo ena najlepših poletnih kombinacij. Sama sem izbrala kot dih lahko in zračno črno obleko, ki jo lahko nosimo na različne načine. Lepa je spuščena in dolga za romantične večerne sprehode ob morju, ali pa malenkost speta in skrajšana za običajne dnevne opravke.

Če belo opisujejo kot barvo, v kateri je zajeto vse, bi za črno lahko rekli, da v njej ni ničesar. Z oblačili črne barve zagotovo poudarimo obraz in z rdečo šminko ne moremo zgrešiti.

Živalski potisk enostavno paše v poletje in paše tudi v kopalke. V kombinaciji s črno in manjšimi zlatimi dodatki pa deluje izjemno ženstveno. Enako dobro se kombinira tudi z zemeljskimi toni.