Veliki pomladni paket preoblikovanja postave v Vita-spa

Zakaj sem se odločila za veliki pomladni paket preoblikovanja postave v Vita-spa?

Ker Polono že dolgo poznam in zaupam v njeno obsežno znanje, profesionalni odnos in tudi v rezultate, saj se že vrsto let skupaj spopadava z mojimi kilogrami in celulitom.

Te težave se mi pojavljajo vsako leto, ker pač kdaj tudi kaj preveč ali pa napačno pojem. Čez zimo se vedno pojavi kakšen kilogram več, kot bi si želela. Pomlad pa je pravi čas, da se s tem spopademo in izboljšamo naše počutje.

Tretmaji v Vita-spa so dopolnitev in nagrada za trud, ki ga tudi sama vložim v ta cilj.

Pričeli sva z ročno limfno drenažo https://vita-spa.si/rocna-limfna-drenaza/ – in predstavlja pomoč pri zmanjševanju telesne teže. Koristi za zmanjšanje celulita in ohranja kožo napeto in elastično. Z masažo in gibi rok se posnema utripanje limfnih žil. Ročna limfna drenaža je terapevtska metoda s katero odpravljamo odvečno tekočino iz medceličnih prostorov.

BODY WRAPPING pa je anticelulitna metoda, s katero oblikujemo telo. Z ovijanjem telesa v specialno folijo bodo sestavine, ki so zasnovane posebej za to metodo, bolje prodrle v kožo in tudi v podkožno tkivo. Tudi s to metodo stimuliramo pretok limfe in tako spodbujamo odvajanje vode in ostalih škodljivih snovi iz podkožnega tkiva.

Strojna limfna drenaža je zaradi svojih učinkov izjemno priljubljena terapija, ki ima sprostitveni, lepotni in terapevtski vpliv. Je tudi novost v Vita-spa. Z njo dosežemo vitkejši videz, zmanjšanje celulita, hkrati pa tudi razstruplja telo, sprošča mišice, učvrsti kožo, krepi imunski sistem in odstranjuje toksine.

Limfna drenaža poveča pretok limfe, odstrani odvečno medcelično tekočino, pospeši čiščenje celic, obnovi pa se tudi struktura podkožnega in mišičnega tkiva.

Počutje je že po prvih tretmajih bistveno boljše, izboljša se raven energije in dobra volja je zagotovljena.

Vabljene, da si v https://vita-spa.si/ rezervirate svoj termin 031 807 784