V poletje z manj maščobnih oblog in celulita

Ženske smo zagotovo bolj izpostavljene celulitu kot moški, prav tako nam na določenih predelih telesa povzročajo preglavice maščobne obloge. Veliko vlogo pri nastajanju maščobnih oblog imata stres in pa tudi starost. Z leti se potrebe po kalorijah in vnosu hrane v naše telo spremenijo. Če torej skupaj z našimi leti ne bomo spremenili tudi prehranskih navad, se bodo maščobe hitreje kopičile. Pri ženskah na proces kopičenja maščob vplivajo tudi hormonske spremembe med menopavzo.

Pri odpravljanju teh majhnih nadlog si lahko pomagamo na različne načine: z dovolj gibanja na svežem zraku, z masažo, z uravnoteženo in zmerno prehrano, ki je bogata z antioksidanti, z dovolj spanja ter tako, da opustimo kajenje in alkohol ter pijemo dovolj vode. To so koraki, ki jih lahko naredimo same.

Imamo pa na voljo tudi pomoč, ki je učinkovita pri odpravi in zmanjšanju maščobnih oblog in celulita že po dveh tednih uporabe: Mountaindrop Bodyshape Revival.

O čudovitih učinkih gorske smole sem že pisala https://urejenepopetdesetem.si/shilajit-mountaindrop/.

Shilajit, gorsko smolo običajno uporabljamo v naravni obliki kot prehransko dopolnilo. Znana je po anaboličnem delovanju, pomaga pri telesnih in duševnih naporih, pri ustvarjanju mišične mase, izgubi maščobe, uravnavanju hormonov in še in še.

Edinstvena je prav v glavni sestavini: Shilajit ali gorska smola gorovja Altaji (Sibirija). Ta snov je bila že pred 7000 leti priznana v ajurvedski medicini in velja kot najmočnejši revitalizator in biostimulator organizma.

Zdaj pa nam je Shilajit na voljo tudi kot kozmetični proizvod in sicer kot intenzivni serum za preoblikovanje telesa in zmanjšanje celulita. Znano je, da snovi lahko prehajajo v naš organizem tudi preko kože, enako kot s prehrano.

Mountaindrop Bodyshape Revival je izdelek, ki je nastal iz ljubezni do naravnega. Je ekološko certificiran in izdelan v proizvodnem postopku s certifikatom GMP, uporabljene pa so sestavine vrhunske kakovosti. Rožmarin, mentol, čili, kofein, citrusi in cipresa delovanje smole še dodatno okrepijo.

Mountaindrop Bodyshape Revival nanesemo na kožo dvakrat dnevno, učinek pa je še močnejši, če ga uporabimo pred kakršnokoli aktivnostjo, kajti vadba ga še bolj aktivira. Rezultati so opazni že po dveh tednih uporabe in dejansko je razveseljiva novost na tem področju. Izjemno prijetni so tudi občutki ob nanosu seruma, saj izmenično greje in hladi in zanesljivo deluje.