Brez bele ni poletja

Brez bele barve ni poletja! Bela je gotovo kraljica vročih poletnih mesecev in mala bela oblekica je lahko preprosta in čudovita – vse v enem. Z belo obleko poudarimo zagorelo polt in največkrat je bela sama sebi dovolj.

Bela oblekica, ki je izjemno udobna in hkrati lepo tejlirana, da nekoliko poudari postavo, je iz spletne trgovine Papina. Obleka iz bombaža lepo diha, je udobna in vsestranska. Bombaž  je naraven in nežen material, prijeten na dotik in za nošenje. Ker odlično vpija vlago, je bombaž nadvse primeren za lahka poletna oblačila. Zelo tanke naramnice razkrivajo ramena, rokavov pa je ravno prav, da z njimi zakrijemo kakšno manjšo nepravilnost na rokah. Prsni del obleke je strojna čipka, ki doda pridih romantike in nežnosti.

K beli bombažni obleki bomo dodale sandale, pleteno torbo in po želji velik pleten klobuk, … Nosimo jo seveda za na plažo, za sprehod med cvetjem ali ob morju in nič ne bo narobe, če gremo z njo tudi na sladoled.

V poletnih mesecih v naši garderobi torej ne sme manjkati preprosta in razigrana bela obleka. Bela je vedno v modi in tudi letos ni nič drugače. Bela barva odbija svetlobo, je lahka in nevtralna. Predstavlja čistost, polnost in nove začetke. Bela je tudi »urejena«, osvežilna in jasna. Zato si jo to poletje zares privoščimo. Vsaj eno.