Piknik na travniku

Kaj mi je v Hiši Budja poleg čudovitega ambienta in kulinarike še posebno všeč?

To sta zagotovo Gospod B in Budja Pecikl. Tokrat sem odšla na piknik s kolesom, ki mu v Mariboru rečejo pecikl. In izposodite si ga lahko tudi vi. Za piknik z družino v parku, za prevoz otrok, ki jim lahko pripravite edinstveno doživetje, ali enostavno samo iz »firbca«, da poskusite, kako lepo se pelje. In pelje se čudovito.

Jaz sem se s slastno napolnjeno piknik košarico z Budja Peciklom odpravila na piknik na bližnji travnik. Bilo je edinstveno doživetje, popoln užitek in resnična sprostitev.

Kljub temu, da so običajno oblačila za piknik bolj sproščena, je zelo prav, da se tudi za tako priložnost potrudimo. S stilistko sva torej izbrali poletno romantično obleko v cvetličnem vzorcu. Obleka je dovolj široka, da omogoča gibanje na kolesu in obenem lahko brez vsakih omejitev udobno uživamo na piknik odejici. Je prijetna in zračna, svetla in udobna. Tudi sicer so mi te vrste obleke pisane na kožo. Barve so svetle, nežne, pastelne in s potiskom rož poudarjajo nežnost in ženstvenost v popolnosti.

Nežne cvetlične obleke se lepo nosijo z nizkimi petami, mi pa smo jih za etno pridih dopolnili še s kratkimi nogavičkami. V spletni trgovini Svet nogavic lahko izbiramo v zelo raznoliki ponudbi kratkih nogavičk iz različnih materialov za zelo različne priložnosti. V kombinaciji s krili ali hlačami bomo lahko pokazale svojo razigrano naravo ali zadržano eleganco.

Daisy so 20-denske kratke nogavičke s potiskom marjetic, zato smo jih z lahkoto umestili v cvetoči travnik.

Veselje na pikniku lahko še dopolnimo z dobro knjigo. Jaz sem si izbrala Ljubezen do sebe je pot do zdravja iz Založbe Primus.

V Simple frizerskih salonih nam za vroče poletne dni toplo priporočajo nošenje pokrival, s katerimi ne zavarujemo le obraza, pač pa tudi lase. Izbrali smo zelo ženstven klobuček, ki nudi zaščito pred vročimi sončnimi žarki in hkrati dopolni in nadgradi celotno podobo.

V vseh čudovitih malenkostih in dodatkih današnjega dne je bilo zares lepo in prepričana sem, da lahko poletni piknik med travami navduši prav vsakogar.

Urejene po petdesetem, Foto: Tomaž Rižnar

Hiša Budja: Budja Pecikl in piknik košarica

Styling: Brigita Potočki, MJZ Fashion

Nogavice:  Svet nogavic

Založba Primus: Ljubezen do sebe je pot do zdravja