Bela obleka

V beli so skrite vse barve in bela je barva polnosti in dokončnosti. Ker bela barva odbija svetlobo, velja za poletno barvo. V modi je priljubljena ker je lahka in nevtralna. Bela barva v oblačilih je za ljudi, ki jasno razmišljajo in so dojemljivi za nove zamisli.

Belo poletno obleko pa seveda lahko kombiniramo in nosimo na različne načine in za različne priložnosti. V spletni trgovini Modni svet sem naročila belo bombažno obleko z asimetričnim spodnjim delom in lepo tejlirano v pasu. Na kratkih rokavih ima razporek in trakove, ki jih lahko povežemo v pentljo.

Material je zelo lahek in prosojen bombaž, ki daje občutek lebdenja in zdi se, kot da smo oblečene zgolj v lahko poletno sapico. Pod obleko bomo nosile samo perilo v kožni barvi, zaradi prosojnosti materiala vsaka druga izbira ni mogoča.

Zmagovalni toni vsakega poletja so gotovo naravni odtenki združeni z belo. Bež, barva kave, peščena in podobne barve v kombinaciji z belo delujejo sproščeno in sveže.

Današnja izbira je torej tista večna klasika, tako v barvah in kroju, kot v materialih. V njej se bomo prijetno počutile na izletu, v naravi ali ob morju in udobno nam bo povsod, kamor nas bo vodila pot.