Bee Queen serum

Struktura naše kože se z leti spreminja in najprej se pojavijo gube, pri nekaterih že po 25. letu. Gube se pojavijo na različnih delih obraza in so naprej plitve, s časom pa postanejo bolj opazne. Na izgubo volumna najbolj kaže negativen in žalosten izraz na obrazu, saj se z izgubo volumna spremeni videz obraza. Izguba gostote kože pa se najpogosteje pojavi pri ženskah po menopavzi in se pojavi na celem obrazu.

Zato je seveda prav, da svojo kožo čistimo, negujemo in nahranimo. Koža, ki ni negovana, se hitreje stara. Pri izbiri izdelkov za nego kože moramo biti pozorni na sestavine, ki naj bodo naravne, saj naša koža v telo sprejme vse, kar ji ponudimo.

Zgodbo Bee Queen poznamo in vemo, da lahko zaupamo v kakovost in učinkovitost kreme in seruma. Sama kremo uporabljam praktično od začetka, skoraj dve leti in zato sem se še posebno razveselila novosti – seruma, ki je odlično dopolnilo kremi.

Pri zreli kože je priporočljiva izbira seruma, saj serumi vsebujejo visoko koncentracijo aktivnih sestavin. Ker so serumi manj mastni pa tudi omogočajo lažjo absorpcijo. Odlična kombinacija pa je uporaba seruma skupaj z masažo. Serum torej nežno nanesemo na predelu obraza, vratu in dekolteja. Poživljajoče občutke seruma in masaže bomo zaznale takoj.

Bee Queen serum vsebuje koncentrirane sestavine proti staranju kože in več antioksidantov. Serum pa seveda ni nadomestilo za kremo, ampak samo še dodatno pospešuje pomlajevanje kože. Uporabimo ga torej pred nanosom Bee Queen kreme.

Poleg čebeljega strupa vsebuje Bee Queen serum še 4 naravne »botoxe«:

  • Easyliance
  • Kompleks ceramidov
  • Hialuronsko kislino
  • Hidrolat laškega smilja.

Bee Queen serum je torej prava ANTIOKSIDATIVNA BOMBICA in odlično dopolnilo kremi Bee Queen, ki jo že poznamo.

Sama seveda kot dopolnilo negi s serumom in kremo  Bee Queen priporočam še masažo, vaje joge obraza, masažo z ventuzami, dovolj vode, gibanja na svežem zraku, zmerno in kakovostno hrano ter pozitivno naravnanost. Vse je popolnoma naravno in zelo enostavno.