Zimski svet nogavic

Danes nastopajo v glavni vlogi nogavice, vsi ostali smo zgolj statisti.

Odločila sem se za bež oziroma krem barvno kombinacijo, ki v prihajajočo zimo vnaša udobje in prijetno lahkotnost, v naše počutje pa optimizem. Bež celoti sem dodala malo črne, dolgčas pa sem pregnala s čipkastimi nogavicami iz spletne trgovine Svet nogavic.

Čudovita kombinacija dveh nogavic poskrbi za izjemno prijetno počutje in toplo greje v hladnih zimskih dneh, ki prihajajo. Odločila sem se za kombinacijo samostoječih in hlačnih nogavic, tako da sem najprej oblekla sive samostoječe nogavice, preko njih pa krem hlačne čipkaste nogavice. Presenetilo me je izjemno udobje te kombinacije, saj se mrežaste na vrhu lepo oprimejo spodnjih samostoječih in tako niti malo ne lezejo.

V spletni trgovini Svet nogavic lahko izbiramo med neverjetno pestro ponudbo barv, vzorcev, modelov in velikosti. Velika ponudba nam omogoča neomejeno možnost kombinacij, tako z modeli in vzorci kot z barvami. Seveda bomo pri drznejših kombinacijah z nogavicami, nekoliko bolj umirjene pri ostalih kosih oblačil. Svetle mrežaste nogavice sicer noge nekoliko optično povečajo, zato so svetli odtenki bolj primerni za tanjše noge. Vse z močnejšimi nogami pa bi morda izbrale temnejše odtenke. Vsekakor pa se lahko s kombinacijami različnih nogavic popolnoma prepustimo domišljiji in popestrimo sivino zimskih dni.