Vila Molet

Vila Molet je moderna in nova počitniška hiša s štirimi ločenimi nastanitvenimi enotami in z možnostjo združitve v eno celoto. Nahaja se na edinstveni mirni lokaciji tik ob morju na Moletu, ob stari cesti Žusterna – Koper. Vsi se spominjamo čudovitih sončnih zahodov, ko smo se še vozili ob obali. Zdaj so ti sončni zahodi na voljo v Vili Molet v miru in tišini, saj je cesta zaprta za promet.

Namesto z avtomobilom se po cesti lahko zapeljemo s kolesom ali skirojem. Oboje si lahko izposodimo v Vili Molet. Zelo lep je tudi sprehod do Izole ali do Kopra, še posebno v pomladnih, zimskih in jesenskih mesecih. Poleti pa je možnost kopanja tik pod vilo.

Lan, Naj, Dezire in Tinej so štirje izjemno elegantni apartmaji tik nad morjem. Apartmaji so prostorni, z veliko svetlobe, elementi dekorja in materialov pa ustvarjajo maksimalno udobje in mir. Belo sivi odtenki v apartmajih dodajo prostorom eleganco in pridih klasičnega. Bela barva je izraz minimalizma, ki daje prostoru izjemno čistost.

Črno bela barvna shema na terasi nam v kombinaciji z modrino vode in neba ustvari izjemno estetski ambient, ki nas vabi, da se prepustimo šumenju morskih valov ter mešanici vonjav po soli in mediteranskem zelenju.

Panoramske stene v apartmajih Vile Molet povežejo notranji ambient z zunanjo okolico, kar daje občutek, da se nahajamo na razkošni ladji sredi morja. Ta občutek je še bolj izrazit, če ležimo v postelji in morje ob vetru rahlo valovi –  zdi se, da drsimo po vodni gladini.

Gostiteljica Anja je izjemno prijetna oseba, sama bdi nad popolno čistočo apartmajev in preseneti z drobnimi pozornostmi, s čemer nam sporoča, da smo dobrodošli.

Posebno doživetje pa si seveda ustvarimo tudi z uporabo zasebne savne v sobi. Bivanje v apartmajih Vile Molet je tako popolno v vseh letnih časih.

Vila Molet je namenjena družinam in parom, ki si želijo aktivnega in športnega oddiha ali pa le mirnih, sproščujočih in romantičnih trenutkov. Možnost kopanja je tik pod hišo, Aquapark in urejena plaža Žusterna pa sta le nekaj korakov stran. Lokacija je idealna za šport in rekreacijosaj je v bližini tudi Olimpijski bazen Koper in Športni park Bonifika, kjer so igrišča za nogomet, odbojko, košarko in tenis. Okolica omogoča tudi pohodništvo, kolesarstvo   ( Parencana, ki vodi do Pirana ), ribištvo, jadranje, surfanje, supanje… V neposredni bližini se nahajajo bar, picerija in lokalni avtobusni prevozi s pogostimi linijami do središča mesta. Možnost brezplačnega parkiranja je na javnem parkirišču, 50 metrov od vile.

Vse kar potrebujemo, je v neposredni bližini, hkrati pa je lokacija izjemno mirna.

Za pomladni oddih v Vili Molet sem v trgovinah Manufaktura izbrala mornarski  modni slog, ki je zelo klasičen in bo zagotovo vedno v modi. Tokrat sem mu dodala zeleno, ki deluje sveže in lahkotno. Udobna oblačila za sprehod sem včasih spremenila v romantično eleganco, odvisno od priložnosti in razpoloženja.

Oddih v Vili Molet je doživetje, ki me je očaralo z dovršenim slogom, udobjem in mirom. Čudoviti pogledi na morje in vonj po morju v nas vzbudijo prijetna občutja, ki jih dolgo ne bomo pozabili. Zato to izjemno lepo izkušnjo z veseljem delim z vami.