Pomladni navtični videz

Mornarski  modni slog je zelo klasičen in bo zagotovo vedno v modi. Najbolj pogosti mornarski barvi sta seveda bela in modra v kombinaciji s pikami in črtami ter zlatimi ali srebrnimi modnimi dodatki. To je osnova, ki je večna. Najbolj običajno ga nosimo v pomladnih in poletnih mesecih. Vedno lahko klasične mornarske barve kombiniramo tudi z bež, svetlo rjavo, pink ali rumeno. In če ga poleti kombiniramo z rdečo, ga v pomladnih mesecih lahko zelo lepo osvežimo in nadgradimo z zeleno barvo.

Vir: Pinterest

Poskusimo torej kombinacijo z zeleno?

V trgovinah Manufakture so na policah že novi modeli znamke Kenny S, ki je vodilna nemška blagovna znamka za ženske, ki želijo biti modne, samozavestne, mladostne in trendovske. Pomladna linija se poigrava z zeleno, modro in belo, kar deluje sveže in lahkotno.

Z nekaj dodatki in pravilno kombinacijo lahko udoben slog nadgradimo v zanimive stajlinge, ki jih bomo rade nosile. Street-casual ima poudarek na  naravnem videzu in  popolni svobodi gibanja, v katerem bomo lahko zelo sproščene za različne priložnosti v prostem času.

Manufaktura: Kenny S. hlače, majica in jopa; torbica S.Oliver

Z malo drugačnimi detajli in s svojo domišljijo ter okusom, pa lahko sproščeni slog oblačila naredimo nekoliko bolj eleganten in chic. Za mojo postavo so zelo primerne hlače z visokim pasom, v Manufakturi sem izbrala modno znamko Betty Barclay, ki se ponaša z visoko kakovostjo izdelkov.

Manufaktura: hlače z visokim pasom Betty Barclay

S. Oliver ozke modre hlače sem oblekla pod modro-belo tuniko Kenny S in v kombinaciji s čevlji z visoko peto nam pričarajo romantično eleganco.

Z nakupom v Manufakturi sem si lahko ustvarila lepe in sveže stajlinge za pomladni oddih na morju, tokrat v Vili Molet. To so seveda moje izbire in če so vam kombinacije všeč, jih lahko uporabite. Ali pa naredite popolnoma svoje kreacije, ki bodo poudarile vašo osebnost in vaše počutje.