V ritmu narave

Le katera med nami ga ne uporablja?

Ne, ne – ne govorim o pametnem telefonu, pač pa o rokovniku. Tistem, majhnem, 15 x 11 centimetrov, ki gre brez težave v vsako torbico in hkrati vsebuje koledarski del, lunine mene, nebesna znamenja, praznike, svetovne dneve, stara slovenska imena mesecev, pomembnejše zvezdoslovne dogodke, modre misli in seveda vse, kar vanj napišemo, zabeležimo in dodamo same.

Mini rokovnik za leto 2022 V RITMU NARAVE iz Založbe Primus nas teden za tednom  z izbranimi mislimi vodi skozi vse letne čase, sončeva znamenja in lunine mene. Tako nam pomaga,  da svoj čas lahko načrtujemo v naravnem ritmu in se tako ohranjamo v ravnovesju, kar seveda močno vpliva na energijski prostor okrog nas.

Prepričana sem, da je ta majhen, vendar vsebinsko izjemno bogat rokovnik nepogrešljiv spremljevalec vsake med nami. Meni je všeč tudi kot spominek. Ko pogledam popisane rokovnike iz preteklih let, lahko zelo natančno podoživljam vse, kar se mi je zgodilo. Občutim ga skoraj enako kot fotografijo.

V soboto 14. maja 2022 pa se lahko vsem nam zgodi nekaj izjemno lepega: izlet v Benetke s katamaranom Prince of Venice. Zato vas zares lepo vabim, da si naročite svoj rokovnik in v njem ta datum rezervirate za naš nepozaben izlet v najlepše mesto na svetu. Založba Primus gre seveda z nami.

Prepričana sem, da bo v letu 2022 še več lepih dogodkov, če se prepustimo ritmu narave.

Mini rokovnik V RITMU NARAVE 2022 lahko naročite na

https://www.primus.si/rokovnik-2022