Unikatna premium nega

Kljub temu, da za svojo kožo same lepo skrbimo in jo negujemo, je za popolne rezultate zelo priporočljiv tudi obisk kozmetičnega salona. Še posebno december pa je mesec, ki je primeren, da naredimo zase nekaj lepega in koristnega. Kleopatrina premium nega je nega in razvajanje, ki ga iz srca želim vsaki med vami. Kleopatrina premium nega je personalizirana, saj gospa Nevenka Zagorc z vsem svojim znanjem in izkušnjami na najbolj popoln način določi primerno nego za vsako med nami, hkrati pa nas napolni z energijo in zagotovo polepša življenje. Sama sem neizmerno vesela učinkovite nega in navdušena nad popolno izkušnjo.

Salon lepote Kleopatra v Ljubljani  je sinonim lepote in dobrega počutja, z ekskluzivno dovršenim ambientom, s sanjavo glasbo in vonjem dišečih svečk. S svojimi unikatnimi Kleopatrinimi  negami obraza in telesa nas popelje skozi lepotno izkušnjo, ki nam nudi željene vidne učinke na obrazu in telesu in hkrati pričara občutek zadovoljstva in radosti.


Salon lepote Kleopatra vam z največjo natančnostjo in smislom za unikatne nege obraza in telesa zagotavlja 100% pozornost in individualno naklonjenost ter najboljša razvajanja za vas.


Kleopatrina premium nega je unikatna nega, ki vas popolnoma sprosti, polepša in izboljša vaše zdravje. 3 urno razvajanje združuje inovativne pristope pri negi obraza ter izjemne kozmetične rezultate, združene z več rituali in edinstveno sprostilno masažo celega telesa.

Po razvajanju je koža obraza:
 – intenzivno navlažena,
– sveža, napeta in sijoča,
– aktivne učinkovine delujejo točno tam, kjer jih koža potrebuje in zato je vidno pomlajena in
– aktivirajo se procesi obnavljanja in zdravljenja kože.

Sprostilna masaža celega telesa:
– s pilingom se odstranijo vse odmrle celice kar očisti kožo, ter jo pripravi na
– masažo, ki pospeši krvni in limfni pretok, blaži napetosti in otrdelost mišic ter
– vpliva na hitrejšo regeneracijo telesa.
Sproščujoča masaža je prilagojena posamezniku. Gibi so umirjeni in počasni in se prilagajajo linijam telesa.

Naj bodo letošnji prazniki odeti v sproščujoče vzdušje. Podarite si razkošno razvajanje, saj se lahko obdarite tudi sami in si tako poklonite nekaj lepega, nekaj “za svojo dušo”.


Nepozabno doživetje lahko podarite svojim najdražjim, saj bodo vedeli ,da ste ga izbrali skrbno, ker izraža vas in vaš odnos do obdarovanca.


Poslovnim partnerjem se z  darilnim bonom Kleopatrine premium nege zahvalimo za dobro sodelovanje ter tako tlakujemo pot novim skupnim uspehom naproti. Izkažemo  jim pozornost, negujemo medsebojne odnose in se zahvalimo za dobro sodelovanje.


Vaše darilo še nadgradimo z  Setom za nego obraza za podaljšano nego na domu vrhunske nemške kozmetike Beauty defect repair, ki vsebuje vse proizvode, ki jih potrebujete za sijočo, zdravo in mladostno kožo. Proizvodi so posebno izbrani za vaš tip in trenutno stanje kože. Darilo prejmete po edinstvenem razvajanju ali ob nakupu darilnega bona.


Vsak petek je v Salonu lepote Kleopatra rezerviran za  Kleopatrino premium
nego.
Prosti termini so še :
3.12.
10.12. in
17.12.od 10.00 do 18.00 ure.


Naročila na razvajanje sprejemamo na mail:
  nevenka@ salonkleopatra.si ali na tel. 040 599 135

https://www.youtube.com/watch?v=P9eOMFWUn4k

https://www.salonkleopatra.si

https://www.facebook.com/salonkleopatra