STUDIO PING

Studio Ping v Domžalah je prijeten kotiček, kjer se lahko sprostimo, spočijemo, uredimo in polepšamo.

Su Ping je vizažistka, oblikovalka obrvi, izvajalka obrazne refleksne masaže, lifting masaže obraza, antistresne masaže in sprostilnih tehnik, ki svoje strokovno znanje in izkušnje črpa iz rodne Kitajske in njihove tradicije ter ga v Sloveniji, ki je postala njen drugi dom, nadgrajuje s spoznanji zahodne stroke.

V Studiu Ping se prepletata poduhovljen in umirjen življenjski stil mističnih vzhodnjakinj, ki vedo, kako pomembna je nega duha, telesa in pozornosti v povezavi z znanji evropskega zahoda.

Kitajke so v moč obrazne masaže, ki izhaja iz tradicionalne kitajske medicine, globoko prepričane. Z masažo obraza, glave in vratu dosežemo, da se sprosti napetost, spodbudi se mikro obtok in izločanje odpadnih snovi, poveča se pretok energije, vzpostavi se energetsko ravnovesje. Točke, ki jih masiramo na obrazu in vratu, se aktivirajo in spodbujajo pretok energije, sprostijo se mišice in vezivno tkivo. S tem poskrbimo za ohranjanje zdrave in mladostne kože.

Su Ping nam z AZIJSKO MASAŽO OBRAZA upočasni proces staranja kože, izboljša kožni tonus in zavira nastajanje gub.

Za sijočo, napeto in gladko kožo torej veliko lahko naredimo same, če se odločimo za masažo, ki poskrbi za sproščanje obraznih mišic in stimulacijo vezivnega tkiva. Zelo hitrih rešitev seveda ni, z vztrajnostjo in ponovitvami, pa je razliko moč začutiti že po nekaj tretmajih. Najboljše rezultate pa vsekakor dosežemo, če se odločimo za eno masažo na teden.

Pri azijski masaži obraza Su Ping uporablja tudi poseben, tradicionalen kitajski pripomoček – bian stone, koničasti kamen, ki se že tisočletja uporablja v TKM za stimulacijo akupresurnih točk, s čimer se odprejo blokade v kanalu meridianov. Z uporabo bian stona se sproščajo napete in zategnjene kite in vezi. Tako poskrbi za svežino ter sproščenost obraza, pa tudi za sproščenost celotnega telesa, saj je na obrazu množica točk, ki so povezane z organi v našem telesu. Material, iz katerega je izdelan Bian stone pripomoček, med masažo sproži ultrazvočne impulze, ki stimulirajo globoko prekrvavitev.

Aromaterapija, ki se izvaja ob masaži, je oblika alternativne medicine, ki z uporabo eteričnih olj pripomore k telesni in duhovni vitalnosti ter izboljša naše zdravje. V človeško telo olja vstopajo preko dihalnih poti in skozi kožo. Preidejo v krvni obtok in z njim krožijo po telesu do različnih telesnih sistemov in organov. Z njimi se bojujemo proti virusom, bakterijam in glivicam. Uporabljamo jih, ker odpravljajo depresijo, poživljajo, umirjajo in sprostijo. Imajo pozitiven, blagodejen vpliv na naše telo, duševnost in čustva.

NAJNOVEJŠA NARAVNA AZIJSKA KOZMETIČNA LINIJA EURONA  temelji na konceptih tradicionalne kitajske medicine in sledi strogim kriterijem naravne, varne in učinkovite kozmetike. Je popolnoma brez umetnih dodatkov, silikonov, umetnih vonjav… Z uporabo visokotehnoloških rešitev kombinira peptidne izvlečke zelišč, ki rešujejo vzroke kožnih problemov in dodajajo koži kvalitetno hrano. Različne vrste peptidov in peptidnih verig oskrbujejo kožo z vlago, popravljajo poškodovane kožne celice ter dodajajo kolagen, ki ga koža začne izgubljati že pri 20 letih. Z najnovejšo tehnologijo so strokovnjaki dosegli, da so v izbrani kozmetični liniji molekule kolagena tako majhne, da lahko prodirajo v globje kožne plasti. Različni izvlečki zelišč nudijo koži dodatne koristi z vlaženjem, blaženjem vnetij, beljenjem madežev, zmanjševanjem gub, čiščenjem kože, izboljševanjem stanja aknaste kože in z antioksidantivnim delovanjem.

Su Ping to kozmetiko uporablja tudi pri azijski masaži obraza:

»Po končani obrazni masaži položim na kožo obraza kolagensko masko, ki prihaja iz Azije. Iz japonskih centrov, ki se ukvarjajo z iskanjem najučinkovitejših rešitev za nego kože. V času njenega delovanja masiram glavo, lasišče in vratno ramenski predel. Postopek nege zaključim z nanosom Eurona spreja, imenitne 4D meglice, ki je sinergija dolgoletnega raziskovanja in iskanja optimalne kombinacije izvlečkov naravnih zelišč ter uporabe najnovejše visoke tehnologije. Izdelek se ponaša z izrazito majhnimi molekulami, ki zelo hitro prodrejo v globje kožne plasti in imenitnimi peptidnimi verigami, ki so ključ do upočasnjenega staranja.