Delavnice ličenja

Delavnica ličenja za dame v zrelih letih nam ponuja rešitve in izboljšave za nekatere spremembe, ki nas neizogibno čakajo v najlepših letih življenja. In kljub temu, da so gube, pigmentni madeži in povešene veke del nas in seveda z njimi ni nič narobe, pa lahko našo podobo precej izboljšamo, če jih znamo nekoliko zakriti in hkrati poudariti svoje poteze. Ko se bomo same naučile nadgraditi svoj videz, bomo istočasno okrepile tudi svoje počutje, ki bo izžarevalo našo življenjsko energijo in moč. Ličila nas ne preoblikujejo samo od zunaj, pač pa nas lepo naličen obraz napolni z občutkom moči in zadovoljstva in to je tisto, kar iščemo.

Ličila so pravzaprav tisto, kar ustvarimo iz njih. Na naših delavnicah bomo torej ustvarjale naše dobro počutje v zrelih ženskih letih.

V sodelovanju z Avon Slovenija smo za vas pripravili dve delavnici ličenja, posebej za dnevno in posebej za večerno ličenje. Lahko se udeležite obeh, kar je seveda priporočljivo, lahko pa tudi samo ene. Delavnice izvajamo za samo 5 udeleženk, kar nam omogoča nižjo ceno in še vedno individualen pristop. To pomeni, da boste izvedele, katera ličila pristajajo vašemu barvnemu tipu in podtonu, ki vas definira, pa kako ličimo različne oblike obraza, oči,…Če boste želele, boste seveda ta ličila lahko tudi kupile.

Delavnice se izvajajo v Ljubljani (BTC) v prostorih Avona.

Cena delavnice je 50€ na osebo, od tega lahko 25€ porabite za nakup ličil.

Trajanje delavnice je ca 2 uri in se izvaja za 5 udeleženk.

Prijave in informacije na 041-863-600.

Kontakt

Lepo vabljene.