Somatika, Thomas Hanna

Danes imamo pa nekaj tako čudovitega, knjigo, ki bi nujno morala biti v vsakem domu. Zato sem se zelo potrudila, da vam skupaj z Založbo Primus omogočimo nakup knjige Somatika z 20 % popusta.

V knjigi SOMATIKA Thomas Hanna pojasnjuje, da velik del telesnega propadanja, povezanega s staranjem, ni neizbežen – mogoče se mu je izogniti. Hanna je s praktičnim programom za duha in telo za vselej dokazal, da težave, ki smo jih vedno imeli za znake staranja – togost, boleč hrbet, kronična bolečina, utrujenost in občasno celo visok krvni tlak – lahko preprečimo, če zavestno nadzorujemo živce in mišice. Dokazuje, kako lahko telo ponavljajoče se gibe spremeni v nehoten in poguben vzorec, imenovan senzorično-motorična amnezija, in predstavi preprost, toda učinkovit način, kako premagati te razvade s senzorično-motoričnim zavedanjem. S samo petminutno vsakodnevno telovadbo boste lahko časovno neomejeno uživali v gibčnem, zdravem telesu ter se rešili spon starosti ali poškodb.

Thomas Hanna nam v knjigi predstavi znanstvene in uporabne informacije o odkritjih, s katerimi se lahko znebimo strahu pred staranjem. Knjiga Somatika bo prepričala o povezanosti dveh popolnoma nasprotnih dimenzij, snovnega in nesnovnega, o povezanosti človekovega telesa in uma. Vaje v knjigi so razmeroma preproste. To pravzaprav niso telesne vaje, pač pa somatske vaje, ki ponujajo posebne postopke za spremembe v čutilno-gibalnih predelih možganov in za ohranjanje notranjega nadzora nad mišičjem.

Knjigo Somatika je nujno imeti doma, saj jo bomo potrebovale dnevno. Sprva bo seveda potrebno nekoliko več časa, da vse vaje osvojimo in ponotranjimo. Kasneje, ko bomo že znale mojstrsko nadzorovati svoje telo, pa bo vsak dan potrebna samo kratka ponovitev osnovnih gibalnih vzorcev, da se čutilno-gibalni trakt možganov spomni, kako jih izvajati. In sčasoma, ko bomo bolje razumele svoje telo, bomo tudi lažje razumele določene odstavke in poglavja iz knjige.

Nakup knjige z 20-odstotnim popustom je omogočen 14 dni, torej do  25. 1. 2021 . Knjigo Somatika lahko naročite v spletni trgovini https://www.primus.si/somatika/kjer s kodo UPP20 prejmete na knjigo Somatika 20-odstotni popust! Prosimo, da ste pozorne, da kodo vpišete ob naročilu, kajti kasnejši popravki niso mogoči.