»SIMPLE« sprememba: fru fru

Sama z veseljem koristim usluge frizerskih salonov SIMPLE in tudi moje frizure so precej preproste. Nisem za velike in zelo opazne spremembe, kljub temu pa smo letos z mojimi frizerkami vseeno naredile eno, ki ne zahteva veliko poguma. In sicer fru fru. Priznam, da sem navdušena, kajti z zelo majhnim posegom smo naredile kar lepo spremembo. Ko mi ne bo več všeč, bo najprej postal malo daljši fru fru in potem ga ne bo več. Vzljubila sem ga tudi zato, ker ga lahko sama pristrižem, lahko ga premaknem v eno ali drugo stran, z njim lahko rahlo zakrijem oči, obrvi mi ni treba dodatno poudarjati in ne nazadnje, kakšna gubica na čelu se lepo zakrije. Meni je top.

Ste vedeli, da je veriga frizerskih salonov SIMPLE v Sloveniji in tujini prisotna že vse od leta 2001, njihovi frizerski saloni pa so tudi na Hrvaškem, Češkem, v Avstriji in celo v ZDA. Ker jim dostopnost veliko pomeni, je večina njihovih salonov v nakupovalnih centrih, da si kdaj lahko uredite frizerski opravek tudi spotoma. Radi tudi rečejo, da delajo fine frizure po pristriženi ceni. Mlada ekipa zaposlenih je vedno polna svežih idej in dobre energije. Svoje znanje seveda redno nadgrajujejo na strokovnih seminarjih, zato so v koraku z najnovejšimi modnimi smernicami.

Hitre, učinkovite, kakovostne, prijetne in cenovno dostopne storitve so ključ uspeha frizerskih salonov SIMPLE in njihova priljubljenost in prepoznavnost stalno narašča.

V letu praznovanja tako lepe obletnice se vsem željam in voščilom pridružujemo tudi na profilih Urejene po petdesetem.

Iskrene čestitke za tako lep praznik in še na mnoga leta!