Sončnice

Sončnice  v nas prebudijo občutke veselja, sreče, obilja in topline ter tako dvignejo naše razpoloženje. Najlepše so v času cvetenja, ko lahko občudujemo čudovit razpon rumenih barvnih odtenkov, od svetlo rumene pa vse do škrlatno rdeče. Rumena je barva sonca, optimizma, svetlobe, barva, ki poživlja in osvobaja. Rada ima izzive in pomaga pri zbranosti, v nas vzbudi živahnost, radoživost, spontanost in vitalnost.

Sončnice ljubijo tudi čebele, saj sodijo med medovite rastline in so tako pravi magnet za opraševalce. Sestavine sončničnih semen pa celo spodbujajo nastanek serotonina, ko jih zaužijemo.

In nobena druga roža ne zna tako ljubko pogledovati proti soncu kot prav sončnica. Eno samo veselje in sreča torej, ki ju občutimo ob pogledu na čudovito cvetoče polje sončnic.

Bi se sploh našel kdo, ki si ne bi želel fotografij in spominov med čudovitimi cvetovi sončnic?

Fotografa Anja in Blaž nam omogočata to prelepo izkušnjo tudi po zelo prijazni ceni. Anja in Blaž  sicer v svoj objektiv lovita srečo in lepe trenutke na porokah, posebno lepe so njune fotografije z živalmi, pa družinske in poslovne fotografije. Prav vsem njunim fotografijam pa je skupno to, da nastajajo v  sproščenem, zabavnem in pristnem vzdušju, kar pripomore k temu, da v fotografijo ujameta občutke, iskrive poglede in čustva.

Ampak za to priložnost sta se pa še posebno potrudila: samo za potrebe fotografiranja sta posadila polje sončnic, med katerimi sta uredila potke, zastrte s slamo. Natančno poznata vse fotogenične kotičke med sončnicami, svetlobe in sence, barve in razpoloženja.

Anja je za vse nas pripravila naslednjo ponudbo:

Lokacija: Občina Mirna Peč – Dolenji Podboršt 7. (kmetija Jarc Blaž Jarc-Konopljarc)

Nudim dva paketka –

polni paket, klasika, ki ste je že navajeni

1,5h fotografiranje

35 digitalnih fotografij

20 natisnjenih fotografij po vašem izboru

140€

Mini paket**

20min fotografiranja

10 fotografij (digitalne in natisnjene)

65€

Termini so razporejeni od 10ih zjutraj do 20ih zvečer, tako da se za vsakega najde primeren čas

Prvi termini za fotografiranje so že odprti, zato je najbolje, da si svojega rezervirat čim prej na email: anjatislerphotography@gmail.com ali tel: 051 270 669.

Ja, in kot vsaka lepa stvar, imajo tudi cvetovi sončnic omejen rok trajanja, zato je zdaj primeren trenutek za odločitev, ki je zagotovo ne boste obžalovale. Sama sem se imela neskončno lepo in z vso gotovostjo lahko priporočam in z največjim veseljem bi še ponovila.