Salon lepote Kleopatra

Salon lepote Kleopatra je kraj, kjer se sprostimo, razvajamo in uživamo v mirnem ambientu, sproščujoči glasbi in nežnih dišavah. Je kraljestvo unikatnih neg obraza in telesa v prelepem Trnovem v Ljubljani.

Je oaza miru in počitka, kjer se vam gospa Nevenka popolnoma posveti. Lahko se razvajate s Kleopatrinimi premium negami obraza in telesa in unikatnimi, individualnimi negami, masažami, manikuro in pedikuro.

Gospa Nevenka Zagorc je izjemno urejena in disciplinirana oseba, kar se začuti in opazi takoj ob prihodu v Salon lepote Kleopatra. V Salonu lepote Kleopatra sem bila prvič na negi obraza. Gospa Nevenka mi je po temeljiti analizi stanja in tipa kože izdelala načrt za nego obraza. Bila je zadovoljna, ker skrbim za svojo kožo in za nego uporabljam pravilno kozmetiko. Razložila mi je, da je ponosna name, ker obiskujem lepotni salon, saj to ni zgolj modna muha, pač pa je to že potreba, če želimo negovan videz. Občutki svežine, zdravja in mladostnega videza so tisto, kar občutimo v sebi in tudi izžarevamo navzven.

Gospa Nevenka se je odločila za nego obraza s profesionalno kozmetiko BDR. Med nego mi je razlagala postopke, ki jih je izvajala na prijeten način. Tako sem vedela, kaj je pomembno in potrebno za mojo kožo v tem trenutku. Nega se je začela s kislinskim pilingom in nadaljevala z mikropilingom, ki odstrani vse odmrle celice in kožo pripravi na boljše sprejemanje aktivnih učinkovin. Nadaljevala se je z intenzivno stimulacijo kože, ki s pomočjo aktivnih kozmetičnih preparatov omogoči obnovo celic, spodbudi obnovitev kolagena in elastina ter izboljša mikrostimulacijo.

Pri negi na prijeten način stimuliramo naravno sposobnost obnove kože. Poseben sistem BDR nege omogoča prenos mikro molekul v globlje plasti kože in aktivno deluje na mestu, kjer je to potrebno. Intenzivna masaža obraza je ob glasbi poskrbela za prijetno in sproščeno vzdušje. Aromaterapija s svečkami, mir in prijetna svetloba so me popeljali v popolnoma drug svet.

Po nanosu maske pa sledi še eno presenečenje – nežna masaža telesa – popolno doživetje. Po negi in še dolgo po njej je bila moja koža pomlajena, napeta, sijoča in lepa. Z besedami bi nego pri gospe Nevenki opisala kot popolno, v presežkih.

Njena strokovnost, prijaznost in toplina so tisti dodatki, ki se jih z veseljem spominjamo in podoživljamo še dolgo po obisku njenega lepotnega salona.

Njena iskrena želja pomagati in narediti dobro, njena pozitivna energija in dobra volja so tisto “nekaj več”, kar prepriča.

Ustvarila je tudi unikaten program “Coach for your skin by Kleopatra”, saj na tak način še dodatno ozavešča dame, ki potrebujejo pomoč pri negi in pri reševanju problemov. Skrbi za njihovo zdravje in dobro počutje. Vse, kar ponuja strankam, najprej preizkusi sama in na podlagi svojih izkušenj pristno deli svojo izkušnjo.

Gospa Nevenka poudarja, da bi vsaka ženska morala imeti svojo coachinjo za kožo, saj je kozmetičarka tista, ki kožo čuti, vidi njene spremembe, jo čisti, pomlajuje ter ji pomaga do lepšega in zdravega videza.