Prvinsko razvajanje

Prvinsko razvajanje z ljubljeno osebo (Čekovnik, 10 km iz Idrije).

Prvinsko razvajanje ob živem ognju v kaminu se dopolnjuje s  kopeljo v ogrevani leseni kadi na prostem in savnanjem v finski savni. V savni se sprostimo in umirimo, zmanjšujemo stres in razstrupljamo telo, na naraven način preprečujemo prehlade, astmo in večamo odpornost. Vročina v savni pospeši prekrvavitev in povzroči odpiranje por. Tudi poraba kalorij se med potenjem poveča. Sproščata se psihična in fizična napetost, zato se zmanjšajo bolečine v mišicah in sklepih. 

V mirnem naravnem okolju, obkroženem z gozdovi, čistim zrakom ter mirom in svobodo, je doživetje v topli vodi lesene kadi ob prasketanju ognja in vonju gorečih drv neponovljiva izkušnja. Posebno v jesenskih, zimskih in pomladnih dneh je to doživetje, ki ga boste želeli večkrat ponoviti. Vodo v kadi menjamo za vsakega gosta in je popolnoma brez dodanih kemikalij. Še celo več, uživali boste lahko v živi vodi, ki je energijsko bogata. V hladnih dneh se tako na naraven način pregrejemo in prečistimo.

Dnevni najem in uporabo celotnega zunanjega in notranjega prostora  v popolni zasebnosti

– za dve osebi cena 110 €

– za štiri osebe cena 150 €

Zunaj je terasa, zunanja kuhinja in lesena ogrevana kad, notri pa savna in sanitarije ter dodaten prostor za počitek s kaminom, jedilnico in manjšo kuhinjsko nišo.

Zaokroženo intimno razvajanje vas bo napolnilo z radostjo in energijo. Pomembno pa je, da si  za razvajanje vzamemo dovolj časa, se umirimo in sprostimo.

Prvinsko razvajanje je na voljo od septembra do maja, v hladnejših mesecih torej.

Prijazno vabljeni

Prvinsko razvajanje ob živem ognju v kaminu se dopolnjuje s  kopeljo v ogrevani leseni kadi na prostem in savnanjem v finski savni. V mirnem naravnem okolju, obkroženem z gozdovi, čistim zrakom ter mirom in svobodo, je doživetje v topli vodi lesene kadi ob prasketanju ognja in vonju gorečih drv neponovljiva izkušnja. Posebno v jesenskih, zimskih in pomladnih dneh je to doživetje, ki ga boste želeli večkrat ponoviti. Vodo v kadi menjamo za vsakega gosta in je popolnoma brez dodanih kemikalij. Še celo več, uživali boste lahko v živi vodi, ki je energijsko bogata.

Prvinsko razvajanje vključuje dnevni najem in uporabo celotnega zunanjega in notranjega prostora v popolni zasebnosti ter uporabo savne in ogrevane lesene kadi za dve ali štiri osebe. Zunaj je terasa, zunanja kuhinja in lesena ogrevana kad, notri pa savna in sanitarije ter dodaten prostor s kaminom, jedilnico in manjšo kuhinjsko nišo za počitek.

Prvinsko razvajanje je na voljo od 1. oktobra do 15. maja in se nahaja v Čekovniku, 10 kilometrov iz Idrije.

Cena za dnevni najem za dve osebi je 110 eur, za štiri osebe pa 150 eur. Dnevni najem obsega neomejeno uporabo lesene kadi in savne ter možnost počitka na terasi in v notranjem prostoru s kaminom.

Zaokroženo intimno razvajanje vas bo napolnilo z radostjo in energijo. 

Za več informacij in aktualne novice spremljajte Facebook stran Prvinsko razvajanje.