Počitnice, potovanje,…

Udobje je tista zelo pomembna stvar, ki si jo želimo, ko gremo na počitnice ali na potovanje. In če se čisto malo potrudimo, seveda lahko združimo udobje tudi s kakšnim drugim kriterijem, recimo z urejenim izgledom. Predlagam torej, da poiščemo udobna oblačila, ki jih bomo lahko nadgradile tudi v nekoliko višji nivo in se bomo zato počutile prijetno.

Sama sem pred potovanjem obiskala prodajalno Manufakture in izbrala nekaj kosov oblačil za počitnice.

Moder kombinezon iz jerseya je osnova, ki me je najprej očarala. Pomisleki, kako bo v kombinezonu izgledal obisk wc-ja, so pravzaprav odveč. V bistvu je zelo preprosto in nič kaj zelo drugače kot pri hlačah. En gumbek več res ne predstavlja težave. Udobje v kombinezonu je podobno udobju v domači pižami, skoraj ne čutimo, da imamo sploh kaj oblečeno. Ker gre za zelo tanek in lepo padajoč jersey, bomo oblekle spodaj brezšivno perilo. Kombinezon sem najprej dopolnila z enko modro kratko jopico iste znamke – StreetOne. Tako sem dobila twinset, ki ga odlično nosimo skupaj ali vsak kos posebej kombiniramo z drugimi oblačili.

Kombinezon in modra jopica StreetOne lahko kot set zelo lepo nosita tudi z drugimi barvnimi kombinacijami, recimo z rumeno, zeleno, natur, ….

Bela jeans jakna KennyS popolnoma spremeni in nadgradi videz kombinezona ter skupaj z rdečo rutko deluje bolj navy. Navtični videz smo že kombinirale z belo obleko in s pomladno zelenimi barvami. Današnji pa je v značilni modro, beli in rdeči kombinaciji.

Bela jeans jakna KennyS je udobna in lepa za potovanje.

In enako primerna za sproščen sprehod po mestu.

Kaj pa cene? Kombinezon StreetOne 59€, modra jopica StreetOne 25,99€, ruta- šal 10,99€ in bela jeans jakna KennyS 99,99€.

V prodajalnah Manufakture nam pogosto omogočajo tudi določene popuste, zato jih večkrat obiščemo.