PINNA – perilo za oblikovanje postave

Osnova vsake ženske garderobe je prav spodnje perilo in če je pravilno izbrano, se počutimo zapeljivo in samozavestno. Naše dobro počutje pa je zagotovo najlepši modni dodatek.

Perilo za oblikovanje postave pa je nekaj, kar nujno sodi v vsako žensko garderobo. Udobno, učinkovito in koži prijazno perilo za oblikovanje postave PINNA se ponaša z elegantnimi linijami, brezšivnimi zaključki ter s krasnimi dodatki mreže in čipke.

S perilom za oblikovanje postave PINNA bomo pridobile sproščenost, udobje in samozavest.

Tesni in neudobni stezniki so seveda del zgodovine. Danes lahko poskrbimo za lepšo obliko postave na sodoben in izjemno prijeten način – s hlačkami, bodiji in kombinežami.

So priložnosti, ko želimo biti še posebej lepe in obleči obleko, oblekico ali hlačni kostim, ki poudari naše linije. Včasih obleka ne stoji tako kot bi morala in za hitro korekcijo postave ni boljše rešitve, kot elegantno perilo za oblikovanje postave. Pomembno je, da perilo naredi linije telesa gladke, obleka lepo drsi po tkanini in se ne nabira, pri vsem pa je najpomembnejše, da se počutimo udobno.

Hlačke Silky Fit in hlačke Silky Dreams so idealne za pod kavbojke, poletne tanke hlače, elegantne hlače, krilo. Oba modela sta udobna in primerna za celodnevno nošenje.

Hlačke Spicy s hlačnicami so odlične za pod oblekice ali krilo, ker lepo oblikujejo boke in stisnejo trebušček, ker pa imajo tanke mrežaste hlačnice, pa prepreččujejo, da bi se nam koža med stegni drgnila, sploh v poletnem času, ko nosimo krilo brez nogavic.

Bodiji so najboljši kos perila za oblikovanje postave, ker ga lahko oblečemo praktično pod katerikoli kos oblačila. Za bolj drzne se lahko nosi kot samostojen kos oblačila, npr. pod suknjičem (Bodi Lacy Dreams). Odlično prikrijejo gube okoli pasu, ki jih lahko naredijo neustrezni modeli spodnjih hlačk in optično zmanjšajo obseg pasu in trebuha.

Kombineže pa so odlične za kombinacijo pod oprijetimi oblekami ali krili, oz. pod bolj transparentnimi in tanjšimi oblekami.

Stezno perilo oz. perilo za oblikovanje postave mora stisniti. Zato izgleda manjše in porabimo nekoliko več časa, da ga oblečemo. Vendar le na ta način bo stisnilo na pravih mestih. Če želimo imeti perilo na sebi cel dan, pa izberemo eno številko večje.

Perilo za oblikovanje postave PINNA lahko nosite ob posebnih priložnostih kot so poroke, maturantski plesi, poslovna srečanja, praznovanja, večerne zabave … ali pa vsak dan. Občutki ob nošenju so izjemno prijetni in na dobre reči se lahko hitro navadimo.

Veliko zanimivih podrobnosti o perilu za oblikovanje postave si lahko preberete v blogu.