Oddih v Vili Prešeren

Za oddih v Vili Prešeren na Bledu sem izbrala oblačila v bež, modri in beli kombinaciji. Udobni stylingi so kot nalašč za lagoden sprehod okrog jezera ali do gradu. Prav vsa oblačila, torbice, dodatki in obutev so iz trgovin Sanpavlija, ki jih lahko obiščete v Logatcu, Idriji in Postojni. Samo nogavice imam kot vedno iz spletne trgovine Svet nogavic. Nekateri kosi, kot sta na primer krilo z drobnim cvetličnim potiskom, ali pa majica z vzorcem  – so že iz letošnje pomladne kolekcije. V Sanpavlijo prav zdaj dnevno prihajajo nove pošiljke pomladnih oblačil:  Comma, Tom Tailor, S. Oliver,…

Sama sem zelo navdušena nad ponudbo in dobro zalogo, saj se lahko v Sanpavliji zares postiliramo od glave do pet – na enem mestu dobimo vse, kar potrebujemo: čevlje, rutke, pasove, nogavice, spodnje perilo, oblačila, torbice,… Zelo dobrodošla pa je tudi prijazna in strokovna pomoč, ki nam je na voljo.

Iz nekaj kosov oblačil, ki sem jih izbrala pri njih, sem lahko sestavila 5 različnih stylingov, ki so primerni tako za malo hladnejše dni, kot tudi za nekoliko toplejše pomladno vreme, ki prihaja. So idealna izbira za potovanje, saj jih lahko med seboj zelo dobro spreminjamo in dopolnjujemo.

Dostopne cene, kakovost, sproščen in prijeten odnos ter velika izbira modnih kosov so razlogi, ki prepričajo.

Jaz sem navdušena.