NOVA JAZ 50+

Drage dame, zgodilo se je spontano in najbrž zato, ker se je pač moralo zgoditi:

NOVA JAZ 50+ je stilska izkušnja za dame v zrelih letih.

Odkar pripravljam objave na profilih UREJENE PO PETDESETEM, dobivam od vas tudi precej vprašanj o tem, kako izboljšati naš videz in s tem tudi počutje v zrelih ženskih letih. V letih, ko nas bogatijo številne izkušnje in preizkušnje življenja. V letih, ki nas opominjajo, naj dobro izkoristimo svoj čas, energijo in življenjsko moč. Zavedamo se, da bo naše počutje boljše, če se bomo zase potrudile, če se bomo imele rade in če bomo v svoje bistvo in v svojo podobo vložile nekaj časa in truda.

In ker vidim, da vam je mar, sem se za vse vas potrudila tudi sama: v svojo ekipo sem povabila stilistke, frizerko in vizažistko. Naša nova storitev je zasnovana na način, da bomo vse poskrbele za to, da v največji meri upoštevamo vaše želje in potrebe, katere bomo dopolnile vsaka s svojim znanjem in izkušnjami. Ne gre torej zgolj za trenutno izboljšavo, pač pa za izkušnjo, ki vam bo resnično v pomoč in veselje.

Ekipa NOVA JAZ 50+

Darja v svojem frizerskem salonu Prestige v Ljubljani  skrbi za lepe in zdrave lase že od leta 1995. Z znanjem in izkušnjami bo poiskala frizuro in barvo las, ki bo za vas najbolj primerna.

Naši ekipi sta se v mesecu juniju pridružili Maja in Mojca, vedno nasmejani frizerki iz ljubljanskega salona Frizeraj, ki dobro vesta, da že majhne spremembe lahko spremenijo naš videz.

V naši ekipi sodeluje tudi Mateja iz Frizerskega salona v Domžalah. Mateja nam naredi nego las z napravo Micro Mist, ki s pomočjo pare, toplote in hlajenja omogoča, da hranilne snovi uspešno prodrejo v globino las.

Katja je v našo ekipo vnesla mladostno energijo, na vašem obrazu pa bo našla najlepše poteze in jih poudarila. Katjo sicer lahko poiščete tudi v salonu KHAN v Supernovi na Rudniku.

Stilistki Sonja in Marta sta nepogrešljivi v modni trgovini Emporium, kjer bomo delale stajlinge. Z izjemnim občutkom in dovršenim znanjem bosta poiskali barvno in stilsko usklajene modne kose oblačil, ki se bodo prilegali vaši postavi in želeni priložnosti.

Martina kot vodja stilske ekipe skrbim za to, da je naša izkušnja za vse lepa in najbolj prijetna. Povezujem, usklajujem in sodelujem v vseh fazah dela od začetka do zadnje podrobnosti. In seveda do zaključka s spominsko fotografijo in kozarcem penine.

In ker želimo, da je naša izkušnja dostopna vsem, smo se vse sodelujoče v ekipi potrudile, da bo tudi finančni vložek dostopen vsem.  

Cena celotne storitve je 200€, zdaj pa je vsem na voljo že za 120€ za eno osebo, podarjamo vam torej 40% promocijskega popusta.

Cena je še bolj ugodna, če se stilske izkušnje udeležite s prijateljico: 200€ za dve osebi istočasno (100 € na eno).

In to je čudovita priložnost, ki je ne gre zamuditi, če razmišljate o spremembi in si želite poskusiti nekaj novega.

NOVA JAZ 50+ pa je na voljo tudi kot DARILNI BON, ki ga lahko podarimo ob različnih praznovanjih, ob odhodu v pokoj ali preprosto v zahvalo – za prijateljico, ženo, mamo, sodelavko, sestro, nekdanjo sošolko, sosedo,…. In seveda ga lahko podarimo tudi sebi.

DARILNI BON

Z darilnim bonom NOVA JAZ 50+ podarjate veselje in razvajanje s profesionalno ekipo. Podarjate svojevrstno terapijo. Vsekakor je to nekaj, kar si ženske želimo in zaslužimo. S to izbiro ne mislimo, da se dame same ne znajo urediti – pač pa gre za pomoč strokovne ekipe, katera skozi svoje znanje in izkušnje zna poiskati rešitve, ki nas lahko tudi nekoliko osvobodijo vsakodnevne rutine.


Perilo za oblikovanje postave PINNA je izjemno prijetno za nošenje, čudovito oblikuje našo postavo in pripomore k boljšemu izgledu. Je nepogrešljiv del naše garderobe, zato vam je ob naročilu stilske izkušnje NOVA JAZ 50+ en izdelek na voljo s 50% popustom. Priložnost, ki je ne gre zamuditi!

Ob vsaki izkušnji NOVA JAZ 50+ prejmete prelepo in zelo uporabno darilo: hlačne ali samostoječe nogavice iz spletne trgovine Svet nogavic.

Dovolimo si torej zažareti v zrelih ženskih letih – strokovna in pozitivna ekipa bo ta dan na voljo samo za vas.

Informacije in rezervacije na urejenepp@gmail.com ali na 041 863 600, Martina.