Barve pomladi v nogavicah

Nekaterim damam barve enostavno pašejo že v osnovi, so del njih in suvereno odražajo način njihovega razmišljanja in doživljanja življenja.

????Čudovita Barbra Drnač je prejemnica 3 viktorjev za najbolj elegantno medijsko osebnost, vsi pa jo seveda poznamo iz oddaje PARADA PLESA – BARBRA DRNAČ , ki jo ustvarja in vodi že mnogo let. V njeni omari ni niti enih nogavic kožne barve in tudi črnih ne – so pa barvne nogavice v vseh odtenkih iz Svet Nogavic vsekakor njen zaščitni znak.

????????????Barve naših oblačil predstavljajo tudi naše počutje in hkrati vplivajo nanj. Seveda pa sta pomlad in poletje čas, ko običajno izberemo bolj živahne in svetlejše tone. Vse, ki pa v kombiniranju barv morda še nismo tako zelo doma, lahko pričnemo počasi in postopoma.

Morda niti ni nujno, da kupujemo nova oblačila. Lahko oblačila, ki jih že imamo, updejtamo tako, da jih kombiniramo z novo barvo nogavic in cel stajling samo še smiselno povežemo.

Vsekakor je priporočljivo, da si za barve vzamemo čas in nekaj energije usmerimo v razmislek o tem, kako bomo poživile, razgibale in pobarvale pomladni čas.

????????????Naj bodo barvne nogavice iz spletne trgovine Svet Nogavic naše znanilke pomladi.

????Ekipa, ki skrbi za Barbro Drnač: ????oblačila Atelje Dobrovoljc, nakit Kamena duga Zagreb, obuvala Allegria Fashion in United Nude, frizura Mustafa Kartunay za Frizerski salon Hair Dance, nogavice Svet nogavic, nohti Jessica Slovenija, Teenlifting Celje&Maribor, Pedicare, Viki’s Place in Lea Slapar za Lea’s Beauty room. Fotografije so posnete v njenem delovnem okolju, kjer snema oddajo Parada plesa v Maxi klubu v blagovnici Maxi.