Moje izbire v Manufakturi

Glavni razlog za moj obisk v Manufakturinih poslovalnicah je čudovita ponudba modnih blagovnih znamk, ki nam zagotavljajo, da bo dober nakup pravilo. V petnajstih poslovalnicah po Sloveniji lahko izbiramo zanesljivo kakovostne modne znamke po zmernih cenah.


Topla, lepa in udobna bundica Street One je v teh dneh prava izbira. ❄️❄️❄️

??Soyaconcept hlače in bluza pa sta dva kosa, ki ju lahko nosimo tudi v prehodnem jesenskem in pomladnem času.


Zimski sezonski popusti vse do 40% v Manufaktura do 28. februarja – ne zamudite?

Izbrala sem si zelo udobno obleko Street One in torbico Guess


Temperature počasi postajajo bolj zimske in prihaja čas plaščev.

Plašč je oblačilo, ki ga kupujemo z razmislekom in verjetno ne prav vsako leto, zato smo pri teh oblačilih še posebno pozorne na kakovost in udobje. Mene je tokrat navdušil čudovit volnen GIL BRET plašč, ki sem ga našla v Manufakturi. Po kroju je najbolj podoben polo plašču, le da tukaj žepi niso našiti in se zapenja z eno vrsto gumbov.

Polo plašči so nekoliko krajši in se izjemno dobro nosijo s hlačami ali s krajšim krilom. Svetla barva nam nudi čudovite možnosti kombinacij s praktično vsemi barvami, ki so nam ljube. Sicer velja pravilo, da bomo svetle plašče nosile za dnevne priložnosti, seveda pa lahko spreminjamo in si prilagajamo stil, ki ga želimo v določenem dnevu.


Ne zamudite sezonskih popustov v Manufakturinih poslovalnicah, ki trajajo še vse do 30. avgusta. Sama sem izbrala nekaj oblačil, ki so primerna še za pozno poletje ali zgodnjo jesen. Hlače z elastanom so izjemno udobne, bluzic pa itak ni nikoli preveč.

Z nakupovanjem v teh dneh se resnično izognemo gneči, to pa pomeni, da so lahko naši nakupi umirjeni in premišljeni – obleke, ki jih potrebujemo, pa so nam na voljo po bistveno nižjih cenah. Priporočljivo je, da pred nakupovanjem temeljito pogledamo v svojo omaro in razmislimo, kaj bomo iskale.


Betty Barclay je vrhunska nemška znamka, ki ponuja edinstvena ženska oblačila za vse starostne skupine in za vse priložnosti: prosti čas, poslovne aktivnosti ali zabavo. Jaz jo obožujem, zato sem seveda obiskala trgovino Betty Barclay v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik, ki nam ponuja vse, kar ženska potrebuje v svoji garderobi. Seveda pa lahko veliko kosov oblačil Betty Barclay poiščemo tudi v vseh Manufakturinih poslovalnicah.

Z oblačili Betty Barclay bomo poudarile svojo ženstvenost, izpopolnile svoj stil in samozavestno stopile v svet.

Zdaj pa lahko nakupujemo tudi še ugodneje, saj razprodaje trajajo vse do 30. avgusta.

Posebno všeč mi je bil igriv potisk v roza-belo-modri kombinaciji, zato sem izbrala bluzo in krilo. Bluzo sem potem kombinirala še z belimi hlačami in modrim krilom. Vse je izjemno udobno in lepo. V enakem vzorcu nam je na voljo tudi srajčna obleka.

Seveda ne gre brez vsaj ene srajčne obleke in moja izbira je čudovita rjava barva, ki izjemno lepo poudari zagorelo polt. Je mešanica bombaža in elastana, kar nam zagotavlja neverjetno udobje.

In še malo bolj ležerna varianta s hlačami z zanimivim vzorcem. Ker sem jim dodala roza majico, je videz bolj športen in primeren za prosti čas. Če bi čudovite hlače kombinirali z belo bluzo in modrim suknjičem pa naenkrat dobimo sproščen eleganten videz, ki bi bil primeren za službo in podobne priložnosti.


Manufakturi so nam na voljo tudi kakovostna in modna oblačila za moške. Tokrat sem izbrala nekaj udobnih stajlingov za moža.

Srajca, čepica, pas, kratke hlače…. vse S.Oliver.

Znižanje cen je tudi na precej oblačil, ki jih lahko oblečemo v jesenskih dneh.


Danes je v Manufakturi izbirala Darja:

Nekaj stajlingov s hlačami – rožaste za sproščene priložnosti in modre, ki so bolj šik varianta.

Igriva rumena obleka ter rumeno-črna kombinacija.

In še udobna ter kljub temu dovolj elegantna obleka z vzorci, katero smo dopolnili samo z nekoliko širšim črnim pasom.


Moja izbira je udoben pomladni outfit, ki je primeren tako za službo, kot tudi za druge priložnosti, ki od nas terjajo umirjen in urejen videz. Pravzaprav je zelo preprost, vendar dovolj dovršen, da bomo opažene. In pa seveda udoben, da se v njem dobro počutimo preko celega dne.


Udobje je tista zelo pomembna stvar, ki si jo želimo, ko gremo na počitnice ali na potovanje. In če se čisto malo potrudimo, seveda lahko združimo udobje tudi s kakšnim drugim kriterijem, recimo z urejenim izgledom. Predlagam torej, da poiščemo udobna oblačila, ki jih bomo lahko nadgradile tudi v nekoliko višji nivo in se bomo zato počutile prijetno.

Sama sem pred potovanjem obiskala prodajalno Manufaktura in izbrala nekaj kosov oblačil za počitnice.


V prodajalnah Manufaktura sem izbrala oblačila za pomladni navtični slog.

?Sproščen ali nekoliko bolj eleganten videz?

?Poskusimo navy kombinacijo z zeleno?