Modno svetovanje z Brigito Potočki

Brigito Potočki sem z veseljem obiskala v njenem Showroomu, na Parmovi 41 v Ljubljani, kjer preko svojega podjetja MJZ Fashion za nas ustvarja svojo modno zgodbo.

Brigita Potočki je diplomirana sociologinja kulture in profesorica španščine, ki je svoje življenje že zelo zgodaj posvetila medijem. Začela je kot voditeljica na lokalni televiziji in se kasneje preusmerila na radio, kjer je kot voditeljica in urednica delovala skoraj dvajset let.

Vmes je pisala članke za različne lifestyle in druge revije, prevajala, organizirala in vodila prireditve… Po dvajsetih letih pa se je odločila posvetiti svoji prvi ljubezni – modi. Pred desetimi leti je odprla prvo izposojevalnico oblačil za različne priložnosti pri nas in se začela ukvarjati z osebnim modnim svetovanjem in stiliranjem. Svoje znanje je izpopolnjevala z obiskom modnih dogodkov, predavanj in delavnic, kot ena redkih Slovenk je dobila priložnost prisostvovati na Londonskem tednu mode, ki se ga udeležuje vsako sezono zadnja tri leta. Njene modne prispevke najdete v revijah Zarja, Liza Maja, BZ in drugih, vsak teden pa lahko v reviji Nova prebirate tudi njeno kolumno z naslovom Modni pogled, v kateri se loteva različnih tematik z modnega vidika.

Svojim strankam ponuja modne nasvete in stilske preobrazbe, ureja omare in iz obstoječih kosov pripravi najosnovnejše kombinacije, z vami gre tudi po nakupih in vam svetuje pri izbiri oblačil za posebne priložnosti.

Na njenem blogu pa najdete vrsto zanimivih kombinacij, ki predstavljajo njen osebni stil in vam lahko služijo za inspiracijo pri ustvarjanju lastnih.   

Novost v ponudbi MJZ Fashion je izdelava barvne lestvice, ki vam bo pomagala razkriti, kateri barvni tip ste in katera barvna paleta je v sozvočju z vašim značajem.

Ste vedeli, da lahko naše oči razločijo kar 16 milijonov različnih barv in odtenkov in da vsak od njih vpliva na nas, če se tega zavedamo, ali ne? Pomislite, kako nas sončni žarki napolnijo s srečo in pozitivno energijo, kako nam zeleni gozdovi dajo občutek miru in spokojnosti in kako bi, ko je nebo oblačno in sivo, najraje ostali pod odejo.

Vse to so naše podzavestne in zavestne reakcije na barvo.

Podobno na naše razpoloženje vplivajo tudi barvne kombinacije oblačil, ki jih nosimo, zato je dobro, da vemo, katere barve so prave za naš značaj.

Brigiti Potočki pišite na info@mjzfashion.si

https://www.facebook.com/modayeahzakon
https://modajezakon2.wixsite.com/mjzfashion/izposoja-obleke