Maderoterapija

Bi želele še pred poletjem preoblikovati svoje telo, odpraviti celulit, učvrstiti zadnjico? Bi si pri tem pomagale z maderoterapijo?

Kaj je maderoterapija, kaj potrebujemo in kje začeti?

Maderoterapija je tehnika masaže s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki za namen preoblikovanja telesa, pomlajevanja obraza in dvig prsi.

Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe, pomlajevanje obraza, dvig prsi).

Maderoterapija je masaža z lesenimi pripomočki. Perfectbody metoda je sistem, celota različnega znanja in metod, ki obravnava vsako osebo kot celoto. Usmerjena je na odkrivanje vzroka in doseganje popolnega rezultata.  Lahko bi rekli, da je maderoterapija leseni pripomoček, perfectbody metoda pa je znanje kako ta pripomoček uporabiti, da dosežemo popolni rezultat.

Maderoterapija izvira iz besede madera, ki v španščini pomeni les. V svetu ima terapija z lesom starodavno poreklo iz vzhodnih kultur, kjer se leseni elementi uporabljajo za izvajanje masaže v različne (zdravstvene, sprostitvene, lepotne …) namene.

Maderoterapija izvira iz Kolumbije in je posebna tehnika masaže za odpravo celulita, preoblikovanja telesa in pomlajevanje obraza, s posebnimi anatomsko oblikovanimi lesenimi pripomočki.


Maderoterapija je:

100% naravna

100% neinvazivna

100% brez kontraindikacij

Pri maderoterapiji se uporabljajo različni leseni pripomočki, kot so valjarji, skodelice, lopatice. Izbira je odvisna od problema, ki pesti stranko: odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe, pomlajevanje obraza, sprostitev mišic, dvig prsi … Leseni pripomočki za maderoterapijo so iz lesa bukve, ki je ena izmed najbolj razširjenih listavcev in jo ljubkovalno imenujemo tudi mati slovenskih gozdov.

Ena izmed prednosti maderoterapije je tudi v tem, da temelji na uporabi posebej izdelanih pripomočkov iz lesa in je zato 100% naravna tehnika, ki ne povzroča alergijskih reakcij na koži. Maderoterapija je alternativa masaži kot tudi različnim aparaturnim tehnikam za odpravo celulita, preoblikovanja telesa in pomlajevanje obraza.

Z maderoterapijo vplivamo na:

 • pospešitev mikrocirkulacije,
 • pospešitev limfe,
 • maščobno celico,
 • vezivno tkivo – fascijo,
 • zunanji videz kože.

V kakšnem času lahko pričakujemo rezultate?

Seveda je rezultat odvisen od stopnje in vrste celulita. Tako kot celulit ni nastal v enem mesecu, se ga tudi znebiti ne moremo takoj. Lahko pa izboljšamo videz kože, razjasnimo vzroke zakaj je nastal in naredimo načrt za odpravo celulita za naprej. Ker se pri približno 4. maderoterapiji stanje poslabša (celulit pride na površje), je najboljši čas (odvisno od terapije) kakšna dva, tri mesece prej. Zadnji mesec k madero terapiji vključimo tudi kozmetične preparate, ki naredijo lepši videz kože.

Maderoterapija po perfectbody metodi

daje odlične rezultate, saj je v tej metodi združeno dolgoletno znanje in spoznanja o metodah za preoblikovanje telesa, dietah, načinih  prehranjevanja in znanje o različnih vadbah. Vključuje tudi znanje o tem, kako um vpliva na telo, kako vpliva na telo epigenetika in različne travme.

Metoda Perfectbody ni modna muha, pač pa je poslanstvo, ki na preoblikovanje telesa gleda celostno in vključuje delo skozi popolni proces transformacije telesa in duha.

Če vas zanima več o maderoterapiji, lahko pokličete:  031 445 802,

ali pišete:  info@maderoterapija.si.

Tečaji maderoterapije: http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/

Spletna trgovina s pripomočki za maderoterapijo: http://www.maderoterapija.si/

Maderoterapija doma

Prvi spletni video tečaj maderoterapije na svetu omogoča popolno preoblikovanje telesa v udobju doma in s pomočjo video vodiča pokaže, kako na pravilen način doma izvajati maderoterapijo.

Vsebina video tečaja maderoterapije po perfectbody metodi:

 1. Modul: Kaj je maderoterapija po perfectbody metodi, o nas.
 2. Modul: Kaj moraš vedeti pred izvajanjem maderoterapije?
 3. Modul: Kaj je celulit, vprašalnik pred maderoterapijo.
 4. Modul: Video tečaj maderoterapije z vsemi pripomočki na različnih predelih telesa.
 5. Modul: Koliko krat na teden moraš izvajati maderoterapijo?
 6. Modul: Katere stvari pomenijo napredek pri maderoterapiji?
 7. Modul: Zakaj ni rezultatov po 8 maderoterapiji doma?
 8. Modul: Kako kombinirati maderoterapijo z ostali metodami za preoblikovanje telesa?

FB skupina

Ker je pri preoblikovanju telesa najbolj pomembna podpora in motivacija, ob nakupu kompleta dobimo doživljenjski dostop do zaprte podporne skupine Maderotherapy perfectbody, kjer se lahko uporabnice med seboj motivirajo in si delijo nasvete.

Iste pripomočke in isto znanje bomo lahko uporabile še naslednje leto, ali pa vedno, ko si bomo zaželele ali potrebovale. Meni je všeč, ker je zares preprosto in ker deluje.