Leny jeans LOOKBOOK

Zgodba Leny hlač se je pričela, ko sta Mojca in Matjaž na Gorenjskem sešila prve hlače za svoja otroka. In še ene in še mnoge druge. Leta 1987 so nastale prve Lenyske in postale pravi hit. Obdržale in razvijale so se vse do danes. Leta 2022 je vajeti podjetja prevzel nov lastnik. Uroš je eden tistih, ki verjame v slovensko tradicijo, v znanje in v uspešne zgodbe.

Za Leny kavbojke se je pričela nova doba, ki se vrti v smeri trajnosti. Uroš za Leny hlače izbira samo najbolj kakovostne materiale evropskih dobaviteljev, vse od blaga do zadrge in niti. Sodobni kroji pa so nosljivi za zelo različne priložnosti.

Zgodba z jeansom je pač večna, željena v vseh življenjskih obdobjih, primerna in všečna za zelo različne priložnosti. In če jo ustvarjamo z Leny jeansom je tudi trajnostna in inkluzivna, podpira drugačnost in sprejema vse, ne glede na raso, starost in konfekcijsko številko.

Legenda s kavbojkami se je pričela 1871 leta in kavbojke do danes še niso šle iz mode. Gre za kos oblačila, ki je tako izjemno uporaben, da je zagotovo prisoten v vsaki garderobni omari. Z modnimi dodatki in s kombinacijo oblačil pa lahko poudarimo model, ki smo ga izbrali.

Leny Premium je nova linija v ponudbi hlač Leny. Modeli Leny Premium so kroji večne klasike, ki pa so izdelani iz prvovrstnega Candiani jeansa.

Gre za material trajnostne italijanske proizvodnje, ki je še bolj udoben za nošenje in še bolj trpežen. Linija Leny Premium nam nudi nadstandardno kakovost hlač. Material zanje dobavlja italijanski proizvajalec jeansa in prav isti material v svojih kolekcijah uporabljajo tudi največje svetovne blagovne znamke.

Leny kavbojke se seveda tudi v moji pisarni počutijo odlično. Model RIGA premium nudi udobje brez primere. Za pisarniško delo sem izgled nadgradila z belo bluzo, suknjičem in petkami. Model RIGA ima v pasu elastiko in je zadaj zmerno povišan, kar zagotavlja sproščeno in lahkotno počutje; hlačnice pa so ravne, klasične.

Model MOSKVA je moderna klasika: srednje visok, zadaj povišan pas ter zožane, vendar ne oprijete hlačnice… za vsak dan in za vse priložnosti.