Francoska lepota Chantelle

Predstavlja nakup nedrčka tudi vam težavo? Podatki kažejo, da ima s tem nevšečnosti kar 75-80% žensk. Posebno v zrelih ženskih letih se naše prsi spremenijo in se pogosto povečajo. Nepravilna velikost nedrčka pomeni slabo držo in neprijetno počutje. Ker nedrček vendarle nosimo vsak dan in preko celega dne, je smiselno, da nakupu pravilne velikosti namenimo nekaj pozornosti. Nepravilno izbran nedrček pa lahko pokvari videz še tako dobre obleke. Pravilna izbrana velikost pa bo izboljšala našo držo in popolnoma spremenila in izboljšala izgled naše postave. In nenazadnje, za nedrček odštejemo kar nekaj denarja, zato pozornost in pazljivost ne bo odveč.

Luksuzna francoska znamka ženskega perila Chantelle nam nudi tako linijo vsakdanjega gladkega perila, primernega za vse priložnosti in velikosti, kot tudi prestižno kolekcijo finega perila iz francoske čipke.

Chantelle je že od leta 1876 velik zagovornik žensk. Leta 1902 je bil prvi, ki je korzetom dodal elastična vlakna. V 70. letih je ustvaril prvi nedrček z oblikovanimi košaricami. Od leta 2000 je Chantelle vodilni na področju ustvarjanja modrčkov, nevidnih pod obleko.

Tudi v Sloveniji je Chantelle prepoznaven in iskan zaradi izjemno lepih, kakovostnih in udobnih modrčkov za velike košarice, ki nudijo resnično dobro oporo. Podporo Chantelle zagotavlja vse do velikosti košarice G.

V kolekciji Chantelle boste našle tako gladke modele kot najfinejšo čipko. Chantelle nudi lepo izbiro modnih kolekcij, ki vsako sezono presenetijo z novo, trendom in letnemu času primerno barvo in dizajnom. Izbiramo lahko med bolj diskretnimi kompleti perila Chantelle v beli, črni ali kožni barvi, presenetili pa vas bodo tudi prelepi modri in rdeči toni ter večbarvne kombinacije.

Kolekcija finega perila Chantelle je zasnovana tako, da med raznolikimi modrčki zagotovo vsaka ženska najde model zase. Izbirajte lahko med podloženimi modrčki, modrčki z oporo, push-up modrčki, modrčki z gladkimi košaricami in modrčki brez naramnic. Chantelle slovi po tem, da je mojster za velike košarice. V ponudbi so velikosti vse do košarice F. Modrčki so oblikovani tako, da prsi lepo zaoblijo in nudijo izjemno oporo.

Nekaj posebnega je čipka, ki jo Chantelle uporablja za številne svoje modrčke in hlačke, to je tradicionalna francoska čipka Leavers. Izdelujejo jo na severu Francije na več kot sto let starih statvah, kjer jo tkejo po zahtevnih vzorcih. Takih statev je na svetu le še sto, za delo na njih pa se čipkarski mojstri urijo več kot 6 let. Čipko Leavers stkejo iz več tisoč drobnih niti in vsak centimeter čipke ročno pregledajo, da ustreza zahtevnim standardom stoletne tradicije.

Chantelle tudi sicer pri materialu nikoli ne sklepa kompromisov, zato je ves uporabljen material certificiran z Oeko-Tex Standardom 1000, ki zagotavlja najvišjo kakovost in varnost uporabe.

Naj vas zapelje francoska lepota Chantelle.