Francoska lepota Chantelle

Predstavlja nakup nedrčka tudi vam težavo? Podatki kažejo, da ima s tem nevšečnosti kar 75-80% žensk. Posebno v zrelih ženskih letih se naše prsi spremenijo in se pogosto povečajo. Nepravilna velikost nedrčka pomeni slabo držo in neprijetno počutje. Ker nedrček vendarle nosimo vsak dan in preko celega dne, je smiselno, da nakupu pravilne velikosti namenimo nekaj pozornosti. Nepravilno izbran nedrček pa lahko pokvari videz še tako dobre obleke. Pravilna izbrana velikost pa bo izboljšala našo držo in popolnoma spremenila in izboljšala izgled naše postave. In nenazadnje, za nedrček odštejemo kar nekaj denarja, zato pozornost in pazljivost ne bo odveč.

Luksuzna francoska znamka ženskega perila Chantelle nam nudi tako linijo vsakdanjega gladkega perila, primernega za vse priložnosti in velikosti, kot tudi prestižno kolekcijo finega perila iz francoske čipke.

Chantelle je že od leta 1876 velik zagovornik žensk. Leta 1902 je bil prvi, ki je korzetom dodal elastična vlakna. V 70. letih je ustvaril prvi nedrček z oblikovanimi košaricami. Od leta 2000 je Chantelle vodilni na področju ustvarjanja modrčkov, nevidnih pod obleko.

Tudi v Sloveniji je Chantelle prepoznaven in iskan zaradi izjemno lepih, kakovostnih in udobnih modrčkov za velike košarice, ki nudijo resnično dobro oporo. Podporo Chantelle zagotavlja vse do velikosti košarice G.

V kolekciji Chantelle boste našle tako gladke modele kot najfinejšo čipko. Chantelle nudi lepo izbiro modnih kolekcij, ki vsako sezono presenetijo z novo, trendom in letnemu času primerno barvo in dizajnom. Izbiramo lahko med bolj diskretnimi kompleti perila Chantelle v beli, črni ali kožni barvi, presenetili pa vas bodo tudi prelepi modri in rdeči toni ter večbarvne kombinacije.

Naj vas zapelje francoska lepota Chantelle.