Darilni bon NOVA JAZ 50+

Darilni bon lahko podarite prijateljici, sodelavki, mami, sestri, ženi, ljubici in seveda tudi sebi…ob različnih priložnostih – za praznovanje, za rojstni dan, ob odhodu v pokoj ali pa kar tako, iz čiste radosti in ljubezni. Z darilnim bonom NOVA JAZ 50+ boste podarili zelo osebno darilo ter lepo doživetje, veselje in zadovoljstvo.


Tina in Maggie***NOVA JAZ 50+

Maggie in Tina sta si privoščili sproščen in prijeten ženski dan.

Od frizure

in makeupa


do stajlingov.

Izbirali smo sproščena oblačila za opravke v urbanem okolju.

Pa tudi bolj igrivo kombinacijo za Maggie, ki so ji všeč barve.Zlata Žabar (65) ***NOVA JAZ 50+


Če se zgodi, da nam čas malo ponagaja, lahko izberemo samo stajling:

Navdušil nas je Frank Lyman.


NOVA JAZ 50+ v dvoje


S prijateljico je stilska izkušnja še lepša.

Frizerski salon Frizeraj: dve lepi in mladostni pričeski, ki sta zares pomenili spremembo.

In ker je lepe stvari lepo deliti s prijatelji, je bilo v dvoje še bolj zabavno.


Urša Vovk (60) *** NOVA JAZ 50+


Tokrat je šlo pa zares! Od naše ekipe je bilo odvisno, ali bo večer in dogodek uspel tako, kot smo si želeli. Gospo Uršo Vovk smo uredili za druženje s sodelavkami ob upokojitvi. Kljub temu, da sem se zelo močno zavedala teže odgovornosti, sem se v to izkušnjo podala zelo sproščeno in z veliko mero zaupanja v našo ekipo, v naše spretnosti, znanje in izkušnje. Frizerka Maja in naša vizažistka Katja sta končno podobo postavili na res filmski nivo: vsega je bilo ravno prav, vendar pa na način, ki je opazno drugačen in poseben.

Našo stilsko izkušnjo smo tokrat nekoliko spremenili in prilagodili. To pomeni, da smo obleko, čevlje in dodatke sestavili že prej. Glede na topel barvni ton polti in las, sva se z gospo Uršo odločili za lahko poletno turkizno obleko, v kateri so nežno izraženi zlati lističi, ki smo jih potem povezali s čevlji, uro, uhani in zlato verižico (ki je bila v času našega fotografiranja še doma).

Iz spletne trgovine Svet nogavic so nam poslali prelepo darilce: najfinejše 8 denske nogavice.

Gospa Urša Vovk nas je vse presenitla z naravno barvo svojih las. Maja iz frizerskega slona Frizeraj je spremembo dosegla zgolj s pravilnim striženjem in oblikovanjem frizure.

Pri ličenju je bila v zraku posebna energija in Katja je suvereno zaključila naša skupna hotenja v osupljivo celoto.

Urša Vovk:” Draga Martina! Izkušnja z vami je bila popolna. Enako ves včerajšnji dan, vključno z večerom. Hvala še enkrat za vse!«

Tokrat smo za zaključek našega druženja penino nadomestili s cvetom za našo damo in z najlepšimi željami za prihodnost.


Mira Rozman (64) *** NOVA JAZ 50+


Tokrat se nam je prepustila gospa Mira Rozman, ki glede stajlingov ni imela posebnih želja, zato smo poizkusili več kombinacij za različne priložnosti, od večerne obleke do bolj sproščenih dnevnih variant. Mira je zdaj upokojenka, prej pa je delala kot bančna uslužbenka in vsi vemo, da so zaposleni v bankah vedno lepo urejeni, saj to od njih terja tudi njihov poklic. Mira je sicer žena, mama in babica, je pa tudi že več kot 20 let motoristka, kar ji odlično pristaja. Pravo veselje je bilo ustvarjati zunanjo podobo za tako prijetno, živahno in razgledano damo.

Mira Rozman: »V času, ko sem še hodila v službo, so bila moja oblačila formalna – kostim, bluza, visoke pete. Odkar sem upokojenka, pa mi je všeč udobje. Menim pa, da je tudi udobje lahko lepo, če se nekoliko potrudimo. Z veseljem sem se prepustila ekipi NOVA JAZ 50+, ki je poskrbela za nove zamisli, ki jih bom z veseljem upoštevala in nosila. In še vedno je v mojem življenju veliko priložnosti, ki si zaslužijo, da se za njih potrudim tudi s svojo podobo. Urejen videz mi pomeni tudi dobro počutje in zadovoljstvo. Občasna osvežitev z zamislimi strokovne ekipe je izjemno dobrodošla in jo seveda z navdušenjem priporočam.«

Gospa Mira ima lepe naravne srebrne lase, njena polt pa je v hladnem barvnem tonu, ker pomeni, da ji pristajajo barvni odtenki v modri, zeleni, roza, vijolični, mint, turkizni, lila in svetlo modri barvi.

Frizerka Darja je zato frizuro samo oblikovala in dodala rahel preliv v vijoličnem odtenku. V istem odtenku je Katja nadaljevala z make upom.

Dolgo plisirano krilo se lahko enako dobro nosi z elegantnim belim suknjičem in balerinkami kot tudi na nekoliko bolj sproščen način s supergami in jeans jakno.

Nekaj pomladnih kombinacij s hlačami za različne priložnosti.

Zaključek našega druženja z darilom iz spletne trgovine Svet nogavic in najljubšimi izbirami v modni trgovini Emporium.


Darja Črnologar (63) *** NOVA JAZ 50+


Zelo lepo je, da smo materinski dan lahko kreirali z damo, ki ve, zakaj ta dan praznujemo. Darja Črnologar je žena, dvakrat mama, štirikrat nona in letos bo dopolnila 63 let. Darja si obleke tudi sama sešije, poslika svilo in zelo dobro sestavlja svoje outfite. Za svojo kožo skrbi  z naravno kozmetiko, ki jo tudi sama izdeluje. Tokrat pa je Darja iskala podobo in stajling za otvoritev razstave, ki se bo zgodila v mesecu maju. Prepustila se je ekipi NOVA JAZ 50+ in zadovoljstvo je bilo obojestransko. Darja zna lepe reči tudi lepo nositi.

Darja: »Nove stilske izkušnje NOVA JAZ 50+ sem se zelo razveselila. Odločila sem se, da jo podarim kar sama sebi. No, malo sem pohitela tudi zaradi promocijske cene, ki je zares super. Stiliranje si tudi sicer večkrat in zelo rada privoščim. Zelo je zanimivo, kako lahko s pravilno izbiro oblačil izboljšamo naš videz in naše počutje. Z NOVA JAZ 50+ pa je urejeno kar vse skupaj – frizura, makeup in stajlingi. Ekipa je čudovita in tako nastane izjemno prijeten in koristen ženski dogodek. Iz srca hvala vsem, da ste se mi tako strokovno in čutno posvetile. Močno priporočam.«

Iz spletne trgovine Svet nogavic so nam za Darjo poslali prelepo darilce: najfinejše 8 denske nogavice.

Kot vedno smo pričeli z urejanjem frizure. Ker so lasje barvani s kano, je barvanje tokrat odpadlo. Je pa nastala izjemno mladostna frizura, v smislu »manj je več«. Frizerka je z nego las in s preprostim pažem dosegla izjemno prikupen in lahkoten videz, ki obrazu zagotovo odvzame nekaj let. Paž je ena od klasičnih ženskih frizur in Darji se odlično poda.   Frizerko Darjo lahko obiščete v frizerskem salonu Prestige v Ljubljani.

Ko je frizura končana, sledi makeup. Katja je Darji najprej očistila, navlažila in nahranila obraz ter ji naredila nitkanje obrvi. Threading oziroma nitkanje je starodavna metoda odstranjevanja dlačic in trenutno velja za eno izmed najbolj priljubljenih tehnik. Katja je nato z ličili dopolnila frizuro, lepo poudarila oči in izbrala pravilen odtenek pudra, ki je poudaril ten Darjine kože. Tudi brinetkam se rdeča barva ustnic izjemno lepo poda, zato je bila izbira kot na dlani. Katjo sicer lahko poiščete tudi v salonu KHAN v Supernovi na Rudniku.

V modni trgovini Emporium je bila tudi tokrat z nami stilistka Marta, ki nam je že vnaprej pripravila nekaj svojih zamisli.

Darja je zažarela v hlačnih kostimih v zelenih, modrih in smetanasto belih odtenkih.

Živahno zelen pomladni komplet bo Darja lahko nosila za običajne dnevne priložnosti.

Mornarsko modra obleka z belimi obrobami je zelo klasična, navtični trend pa tako brezčasen, da je vedno v modi.

Vse kombinacije so tudi v drugih velikostih na voljo v modni trgovini Emporium.


Lily Jeromel (56) *** NOVA JAZ 50+


Naš prvi model je Lily Jeromel, ki nad darilom ni skrivala navdušenja: »Neskončno sem se razveselila že dejstva, da bom imela priložnost izkusiti celotno razvajanje pod strokovnim vodstvom, kjer je vse organizirano in pripravljeno samo zame. Veselje ob zaključku pa je bilo še mnogo nad pričakovanji, saj sem poleg vsega dobila tudi precej koristnih nasvetov, ki jih bom z veseljem uporabila. Hvala za prekrasen ženski dan, počutila sem se kot zvezda.«

PREJ

Lily Jeromel je mati treh odraslih moških in skozi življenje potuje z veliko mero optimizma. Je ljubiteljica gora in polna pozitivne energije. In to dobro voljo in navdušenje je vnesla tudi v naš stilski dan. Z radostjo se je prepustila naši ekipi. K darilnemu bonu NOVA JAZ 50+ pa sodi še ena pozornost: nogavice iz spletne trgovine Svet nogavic.

Lily se je najprej prepustila frizerki Darji in ker je Lilijana rdečelaska po duši, tega seveda nismo spreminjali. Darja je osvežila barvo in poskrbela za nego las, ki so bili precej izsušeni, kar se odraža tudi na izgledu. Frizuro je oblikovala s krtačo v naravne kodre in s tem poskrbela za filmski videz. Darjo lahko obiščete v frizerskem salonu Prestige v Ljubljani, lahko pa jo seveda tudi pokličete na 041-419-663.

Ko je frizura končana, sledi makeup. Katja je Lily najprej očistila, navlažila in nahranila obraz ter ji naredila nitkanje obrvi. Threading oziroma nitkanje je starodavna metoda odstranjevanja dlačic, ki izvira povečini iz Indije, ter Bližnjega in Daljnega vzhoda. Trenutno velja za eno izmed najbolj priljubljenih in iskanih tehnik odstranjevanja dlačic. Katja je nato z ličili poudarila in dopolnila frizuro. Nastala je osupljivo lepa Lily. Katjo sicer lahko poiščete tudi v salonu KHAN v Supernovi na Rudniku ali jo pokličete na 069915100.

V modni trgovini Emporium je bila tokrat z nami stilistka Marta. Ker je rdeča barva las precej specifična za kombiniranje z oblačili, smo bili pozorni tudi na to dejstvo. Marta nam je že v naprej pripravila nekaj stajlingov za različne priložnosti: črno večerno varianto, ki odlično paše k ognjeno rdečim lasem.

Pa svetlo moder kostim za prihajajočo pomlad in seveda nekaj bolj sproščenih variant, saj je imela Lily karto za koncert Jana Plestenjaka ta večer.

Prečudovit ženski dan smo tako zaključile s kozarcem penine v modni trgovini Emporium.