Zlato mleko za dober spanec

Glede na to, da prespimo skoraj eno tretjino svojega življenja, se je za lep in miren spanec dobro malo potruditi. Bi poskusile z zlatim mlekom in lepimi mislimi?

Glavne sestavine zlatega mleka so med, kurkuma in mleko. Kombinacija teh sestavin povečuje njihove posamezne zdravilne učinke. Topli napitek pred spanjem je balzam za telo in dušo, ki hrani, neguje in pomirja ter daje občutek spokojnosti in zadovoljstva. Ta občutek bomo še nadgradile z uporabo ideje, ki sicer ni nova, ampak deluje. Pred spanjem se zelo potrudimo in se izognimo negativnim mislim, ne glede na vse, kar se nam dogaja. Potrudimo se in se spomnimo treh lepih dogodkov preteklega dne. Presenečene boste, da jih zagotovo in zelo hitro najdete. Še bolj pa preseneča in navdušuje dejstvo, da bo tako v enem mesecu lepih dogodkov 90 in v enem letu 1080. Vsaj toliko!

Tako pomirjene, zadovoljne in spokojne se bomo zjutraj zbudile spočite, polne energije in idej. Morda prvič še ne bo delovalo, z vajo in ponavljanjem pa prav gotovo.