Telefonika

Prav gotovo si vse želimo biti v koraku s časom. Ne samo na področju mode in kulture oblačenja, pač pa tudi na področju interneta in mobilne telefonije. Dejstvo je, da se odvija razvoj prav v tej panogi z neverjetno hitrostjo. Čez noč se nam lahko zgodi, da ne sledimo več dogajanju na tem področju, posledica tega pa so zastareli naročniški paketi ter naprave, ki nam ne nudijo vsega udobja in pa seveda tudi višji stroški, kot je sicer potrebno.

Če se želimo vsemu temu izogniti in zares izkoristiti vse možnosti, ki so nam v današnjem času na voljo, je priporočljivo, da poiščemo pomoč. Krasna ekipa mladih in navdušenih fantov v trgovinah Telefonika v Idriji in Cerknici je izbira, ki nam je lahko v veliko pomoč in oporo. In kar seveda ni zanemarljivo – z dobro voljo nam pomagajo in svetujejo.

Sama sem si izbrala najbolj ženski pametni mobilni telefon ta trenutek SAMSUNG GALAXY Z Flip4 .

Gre za izdelek žepne velikosti, ki je resnično osupljiv. Majhen in imeniten zložljiv telefon naredi vtis s svojo eleganco in slogom. Galaxy Z Flip4 je edini vodoodporni zložljivi pametni telefon, kar zagotavlja ocena IPX8. Izjemno tanko steklo ščiti glavni zaslon ob vsakem pregibu. Sprednji in zadnjo ovitek sta odporna proti praskam in izdelana iz najtrpežnejšega stekla. Kar pa je seveda še bolj pomembno, s kamerami nam omogoča, da ujamemo življenje z vseh zornih kotov, zagotavlja nam celo spreminjanje razmerja in pokaže celoten okvir, še preden naredimo posnetek. Omogoča nam namestitev v določen položaj in tako lahko naredimo sliko v osupljivih perspektivah. Super hitro polnjenje in  spremenljiv glavni zaslon, vse to je samo nekaj od mnogih prednosti, ki so nam na voljo v Galaxy Z Flip4.