Samostoječe nogavice

Že iz časov starega Rima veljajo ženske nogavice za skrivnosten in zapeljiv kos oblačila. Kasneje se je imenitnost merila po številu parov svilenih nogavic, ki jih je gospa imela. Še danes pa lahko prav z nogavicami pokažemo svojo ženstvenost in čutnost. 

Ker je december mesec posebnih priložnosti, bi vas morda spomnila na samostoječe nogavice, ki lahko postanejo nepogrešljiv del vaše garderobe.

Samostoječe nogavice so odlična alternativa hlačnim nogavicam. Od nogavic na pas se razlikujejo po tem, da imajo poseben elastičen silikonski (lateksni) obroček, ki preprečuje, da bi vam nogavice zdrsnile z nog. Izbrana dolžina je povsem vaša izbira; nekaterim ženskam ustreza dolžina, ki se konča nad kolenom, druge pa prisegajo na daljše. Prednost teh nogavic pred hlačnimi je tudi ta, da če strgate eno, ni potrebno, da zavržete obe, pač pa kupite naslednji par in imate eno “rezervno”. Ker nimajo hlačnega dela, so tudi bolj “zračne” od hlačnih nogavic, obisk WC-ja pa je bistveno olajšan.

Samostoječe nogavice so odlične ne samo za elegantne večere in posebne priložnosti, ampak so zaradi svoje praktičnosti nepogrešljiv dodatek za vsak dan.  

V spletni trgovini https://svet-nogavic.si/  lahko izbirate v res bogati ponudbi nogavic v različnih oblikah, barvah, debelinah, vzorcih in velikostih.