Nevenka Zagorc

Unikatna, drugačna in prepoznavna rdečelaska. Življenje ji je zapisalo poslanstvo, da skrbi za ljudi in jim pomaga. Nevenka Zagorc je srce in duša lepotnega salona Kleopatra v Ljubljani. In tako kot je urejena sama, tako prijeten in urejen je tudi njen kozmetični salon. To je zagotovo kraj, kjer je človeku prijetno in kamor se z veseljem vrne.

Nevenka Zagorc nam je zaupala nekaj nasvetov za zadovoljstvo in negovan videz:


»Uresničila se mi je skrita želja, ki sem jo imela že v osnovni šoli. Sledila sem svojim sanjam in prišla do cilja – odprla sem svoj salon lepote Kleopatra, ki je drugačen s svojimi storitvami, saj jih s svojim znanjem in strokovnostjo lahko sama kreiram in jim dodajam vedno znova večjo vrednost. V življenju vedno iščem rešitve, da pridem do želenega cilja. Pomembno je znati poslušati, sprejemati nova znanja, jih širiti in nadgrajevati s svojo ustvarjalnostjo.


V mojem življenju se prepleta veliko ljudi, ki so del moje družine. Sem babica dveh izjemnih vnučkov, s katerima skušam preživeti čim več srečnih trenutkov, saj so ti trenutki utrinki večnosti in si jih za zmeraj zapomnimo. Hvaležna sem za vsak dan, ki ga preživim z družinico, ker pomoč in medsebojna povezanost pomenita spoštovanje in sprejemanje vrednot, saj se starši na tak način povežejo z mlado družino v harmoniji in veselju. To je posebna vez, ki je izjemna zame kot babico, saj sem tudi jaz pomembna pri vzgoji vnučkov, ki ju rada tudi razvajam. Z večjim Nikom igrava nogomet, košarko, se loviva, skrivava, zlagava kocke, riševa in ustvarjava na različne načine. Pred spanjem veliko bereva in se pogovarjava. Rada ga presenetim z različnimi tematskimi izleti, da vedno znova pridobiva nova znanja.

Mlajši Erik pa trenutno potrebuje crkljanje, petje pesmic in vsak nov nasmeh je zame darilo, saj vem, da me že zdaj sprejema kot svojo babi. Ljubezen do vnučkov pomeni skrb, da bodo zrasli v samostojne in odgovorne ljudi. Zato jih rada razvajam in jih vzgajam kot babi.Življenje dobi smisel, če znamo uživati trenutke. Skrb zase pomeni, da najprej poskušaš razumeti čustva do sebe. V redu je, če delaš napake, saj ti to daje priložnost za učenje in lahko prisluhneš lastnemu mnenju. Zdrav življenjski slog skušam dosegati s tem, da veliko pozornosti namenim prehrani, vadbi in zdravim odnosom. Rada kolesarim, hodim in plavam. V naravi si zbistrim misli in spodbudim ustvarjalnost. Začutim mir in zadovoljstvo, se umirim in osredotočim na trenutek. To skušam vsak dan vnesti v svoje življenje, zato sem bolj zdrava, bolj pozitivna in bolj produktivna. Zavestno poskušam preživeti vsak dan in vanj vnesti čim več pozitivnih trenutkov, ki me izpolnjujejo.

Zlata leta mi omogočajo razveseljevati sebe po svojih pravilih. Dajejo mi svobodo, da spregovorim na glas o tistem, kar mislim. Imam čas, da se poglobim vase, zaradi česar sem boljše volje in imam več energije za svoje projekte. Lažje razvijam svoje talente in se lažje lotim novih projektov. Spoznala sem, da se v zlatih letih razcvetiš, si širiš svoje obzorje in uživaš, kakor prej nisi znala. Ne želiš biti mlajša, ampak želiš sebe postaviti na prvo mesto in živeti polno življenje.


Eleganca pomeni, kako nosimo obleko in kako se v njej počutimo. Če je izbira prava, potem v njej žarimo. Moja oblačila so na nek način modna, pa vendar večna. Obožujem rdečo barvo, saj se v njej dobro počutim. Opisuje tudi moj karakter, saj sem topla in pozitivna oseba z močno energijo, ki je povezana z voljo do preživetja. Je spodbudna barva, ki me motivira k ukrepanju. 

V življenju ženske je pomembno, da skrbi za svoj obraz in telo. Nežna in lepa koža je ogledalo notranjega zadovoljstva in lepote in zato je pomembno, da jo pravilno in redno negujemo. Da bo koža zdrava in sijoča, jo moramo negovati z ljubeznijo in spoštovanjem. Koža čuti vse dotike vseh mogočih oblik, čuti toploto in mraz in tudi, če jo imaš rad. Zato je moje poslanstvo, da damam privzgojim te vrednote in spoštovanje do kože. Salon lepote Kleopatra je salon z občutkom za razvajanja z ekskluzivno dovršenim ambientom, sanjavo glasbo in vonjem. Združuje inovativne pristope ter izjemne kozmetične rezultate, združene s čutnimi rituali. Specializiran je za unikatne nege obraza, ki so odraz mojega znanja in
strokovnosti.


Moj moto v življenju je ceniti in občutiti hvaležnost za dan, za ta trenutek, za vse, kar ljubiš in za ljudi, ki so ob tebi tukaj in zdaj.«