Navy

Je tudi vam všeč mornarski stil oblačenja? Imate rade morje in vožnjo po morju? Bi se mi tokrat pridružile na katamaranu? V podjetju Top line Portorož so nas prijazno povabili na krov katamarana, ki nas vsak konec tedna lahko popelje iz Pirana v čudovite Benetke.

Vsak dan našega življenja je dragocen in ni vseeno, kako in v čigavi družbi ga preživimo. Najlepše mesto na svetu si zasluži, da se ga predstavi v vsem njegovem sijaju. Benetke niso brez razloga proglašene za biser na severni obali Jadranskega morja.
Obisk Benetk s katamaranom PRINCE OF VENICE je posebno doživetje že zaradi vožnje same, med zelo udobno plovbo pa vam vodniki tudi povedo veliko zanimivosti o zgodovini Benetk, o razvoju in propadu republike Serenissima, pa seveda o samem programu vodenega ogleda tega čudovitega mesta.

Mesto je bilo dom največjega ljubimca vseh časov, več stoletij je bilo središče trgovskih poti, danes pa največja koncentracija kulture, arhitekture ter zgodovine na zelo majhni površini.

Bi se nam pridružile? Urejene po petdesetem vas skupaj s podjetjem Top line iz  Portoroža že zdaj lepo vabimo, da z nami doživite utrip Benetk in uživate v vseh znamenitostih mesta. Za naš skupni izlet smo rezervirali najlepši pomladni termin v mesecu maju naslednje leto. O podrobnostih tega prav posebnega doživetja pa bomo seveda še veliko in pravočasno obveščali.

Najbolj pogosti mornarski barvi sta seveda bela in modra, pogosto se jima pridružita tudi živo rdeča ali svetlo modra.  Mornarska modna zgodba najbolj ljubi črte, brez težave jim seveda dodamo tudi pike. Jasno je, da bomo vse to kombinirale z zlatimi modnimi dodatki. Mornarsko modra se seveda lepo nosi skozi vse leto, prav tako bela, ampak poleti in na morju je pa to skoraj nujna izbira. Bela z modrimi in zlatimi našitki je tudi kapitanova srajca.

Odločila sem se, da čudovito belo bombažno obleko iz spletne trgovine Modni svet zelo zmerno dopolnim z vsemi značilnimi elementi NAVY sloga. Modra barva se tako pojavi v čevljih, pasu in rutki, črte v čevljih, pike v rutki, rdeči dodatki so v nakitu in šminki, zlata pa nekoliko zažari v očalih, nakitu in v pasni sponki. Kljub temu, da so v stylingu prisotne vse najbolj tipične značilnosti mornarskega sloga, je belina obleke še vedno glavna v naši pomorski zgodbi.

V spletni trgovini Modni svet lahko izbirate med zares pestro izbiro ženstvenih oblek, tako v mornarskih barvah in vzorcih, kot tudi med ostalimi vzorci, materiali in barvami. Oblačila iz spletne trgovine Modni svet so kakovostna in primerna tudi za zahtevnejše okuse, po večini so izdelana v EU in so iz kvalitetnih materialov. Meni so pisani na kožo tudi njihovi kroji, ki so skrbno premišljeni in z mnogimi zanimivimi dodatki. Prav današnja bela bombažna obleka je zanimivo asimetrično krojena v spodnjem delu in resnično ponuja možnost, da se lahko zabavamo z višino razporka, ki ga želimo imeti. V pasu jo naredimo tako, da izgleda kot dolga obleka, lahko pa nekoliko bolj poudarimo razporek ob strani in malo bolj pokažemo noge. Veselje jo je nositi tudi zaradi materiala, kajti lahek in prosojni bombaž daje občutek popolnega udobja.

Moja stilska ekipa:

Katamaran, Top line Portorož

Bela obleka: Modni svet