Mrežaste nogavice za poletno noč

Kljub temu, da v poletnih mesecih razmišljanje o nogavicah ni ravno na prvem mestu, pa si lahko prav z mrežastimi nogavicami lepo nadgradimo svoj večerni outfit. Če se bomo odločile za mrežaste nogavice, smo lahko z drugimi vzorci bolj zmerne. Na ta način bomo ustvarile harmonično ozadje za bolj opazen kos garderobe, kar mrežaste nogavice zagotovo so. Če se za večer oblečemo v črno, so lahko črne nogavice z velikim mrežnim vzorcem lep modni dodatek. Enako lepo se podajo tudi k rdeči večerni obleki ali kakšni drugi enobarvni obleki. V kolikor bomo želele bolj romantičen izgled, pa je mogoča zelo dobra kombinacija mrežastih nogavic tudi z oblekami s cvetličnimi vzorci.  

Uskladiti je torej potrebno stil in barve.

Pri izbiri čevljev bo bolj varno, če se bomo odločile za čevlje z zaprtim sprednjim delom, mrežaste nogavice se lepo podajo k lakastim čevljem. Seveda jih enako  lahko nosimo tudi na sandale, ki so spredaj odprti.

Dejstvo je, da bomo z mrežastimi nogavicami pritegnile marsikateri pogled, zato je prav, da smo zelo pozorne na svežo depilacijo.

V spletni trgovini Svet nogavic je izbira mrežastih nogavic zares velika, na voljo so različne velikosti, različne barve, različne velikosti mrežic in seveda hlačne, kratke nogavičke ali samostoječe:

Aurora so mrežaste samostoječe nogavice s čipko in velikim mrežnim vzorcem. Zelo so udobne ter zato primerne tako za vsakdan kot za posebne priložnosti. Zaradi široke čipke in 2-eh silikonskih trakov nogo nežno objamejo in ne povzročajo neprijetnih pritiskov. Trenutno so na voljo le v črni barvi. 

20 denske hlačne nogavice z velikim mrežnim vzorcem so trenutno na voljo v 3-eh različnih barvah. So zelo trpežne in udobne. 

20 denske hlačne nogavice Elena z malim mrežastim vzorcem so na voljo v 7-mih različnih barvah.

Noemi so 30 denske samostoječe nogavice s čipko, ki jih lahko izberemo v kar enajstih različnih barvah.