Motivacija za trud

V salonu Vita spa so nam poleg fizioterapije in naravnih metod zdravljenje na voljo tudi estetski programi za oblikovanje telesa, zmanjševanje maščob in odprava celulita ter estetski programi za obraz in telo.

Pomlad je čas novih začetkov, očiščevanja in tudi čas, ko lahko zase naredimo kaj lepega, koristnega in prijetnega. Pomlad je čas, ko v svoje življenje povabimo nove energije in vsaka med nami lahko to naredi na svoj način: s postom, s telesno aktivnostjo, z meditacijo, z vajami joge, s sprehodi, s kombinacijo vsega naštetega, karkoli. Pomembno je, da poiščemo svoj način, ki nam ustreza in nas tudi osrečuje ter tako dosežemo fizično ravnovesje in osvežimo duha. Lahko pa je spomladansko čiščenje telesa tudi priprava na poletje. Zelo veliko lahko torej naredimo same, občasno pa je zelo dobrodošla tudi pravilna strokovna pomoč.

Sama to pomoč dojemam kot nagrado za svoj trud. Seveda se vse zavedamo dejstva, da štejejo tiste stvari, ki jih za svoje dobro počutje delamo redno, vsak dan. Kadar se nam ljubi in kadar se nam ne ljubi, kadar imamo čas in kadar si ga moramo pač vzeti. In če se za svoj vsakodnevni trud občasno tudi nagradimo, bomo zagotovo bolj motivirane.

Moja izbira je tokrat metoda Vacuslim 48 v salonu Vita spa, kjer nam Polona na prvem srečanju naredi tudi ročno limfno drenažo, to je posebna tehnika za spodbujanje limfnega obtoka, ki pomaga pri ohranjanju napete in elastične kože, je pomoč pri zmanjševanju telesne teže, odpravlja celulit in pomaga pri razstrupljanju telesa. Ročna limfna drenaža je tehnika oziroma terapevtska metoda, s katero odpravljamo odvečno tekočino iz medceličnih prostorov.

Vacuslim 48 je inovativni program za hujšanje, oblikovanje telesa, učvrstitev kože in odstranjevanje celulita. Vacuslim 48 deluje še 48 ur po tretmaju, saj nanešene učinkovine še vedno delujejo, topijo maščobe in odstranjujejo škodljive toksine iz telesa. Je hitra enostavna in vidna metoda. Aktivne sestavine v Vacuslim 48 izredno uspešno delujejo na razkrajanje maščobnih celic, pospešujejo prekrvavitev in dotok kisika v celice in imajo učinek limfne drenaže. Aktivne učinkovine močno vplivajo na proces lipolize.

Rezultati so zagotovljeni, vidni in merljivi.