Maturantski ples za starše

Maturantski ples je za vse starše nekaj posebnega. Je potrditev, da smo na pravi poti, da nam je uspelo in je tudi obet, da bodo iz naših otrok nastali samostojni, spoštljivi in odgovorni odrasli ljudje. To pa je seveda največ, kar kot starši lahko pričakujemo. Zato je maturantski ples seveda priložnost, ko želimo to srečo in ponos tudi pokazati.

Če želimo, da se bomo tega lepega dogodka spominjale z veseljem in radostjo, je pomembno tudi, da izberemo za to priložnost pravo obleko. Tako kot se maturantke razlikujejo od svojih mater, se tudi njihove obleke razlikujejo. Seveda bomo tudi me izbirale obleke, ki so hkrati mladostne in elegantne, vendar bomo pozorne na nekaj detajlov, med katerimi je tudi dolžina. Če si maturantke ta dan lahko privoščijo obleko do tal, bo za nas bolj primerna dolžina do kolen. Na to dolžino se visoke pete zelo lepo podajo. Dobrodošle so čipke, žamet, svila, vezenine in vsi materiali, ki poudarijo večerno eleganco.

Moji maturantski plesi so že mimo, sem pa za vas poiskala par zelo lepih oblek. In ker za tako priložnost lahko potrošimo tudi kakšen dinar več, sem bila bolj pozorna na to, da so oblačila zares nekaj posebnega. In to je prav gotovo Frank Lyman, mednarodno priznana blagovna znamka, ustvarjena v Montrealu. Ponuja čudovito izbiro vsestranskih oblačil, primernih za dnevne in večerne videze, prepoznate pa jih po edinstvenih silhuetah in drznih mešanicah barv in potiskov.

Temno modra obleka s čudovito belo vezenino me je tako očarala, da jo bom seveda z veseljem nosila. To obleko naredi posebno izjemno lep kroj, pa seveda izvezeno cvetje, ki je na sprednjem delu bogatejše. V pomladnem času se nam hitro lahko zgodi tudi povabilo na poroko ali kakšen drug lep dogodek, zato je dobro, če je obleka že pripravljena in ne iščemo v zadnjem trenutku.

Temno modra obleka s srebrnimi gumbki je odlična izbira, če si želimo nekoliko zakriti roke.

Lepo padajoč material je izjemno prijeten za nošenje in čudovito oblikuje postavo. Ker je obleka lahka in se ne mečka, je izjemno uporabna tudi kadar potujemo.

Kombinacija črne in kožne barve je vedno in. Vezenina v barvi penine na črnem žametu deluje izjemno prefinjeno. Vse to je Frank Lyman.

Frizura, makeup, majhna večerna torbica in vsaj malo visokih petk – in že smo pripravljene za vse lepo, kar se nam obeta.