Masaža z ventuzo

Ventuze so kozarčkom podobne posodice iz medicinskega silikona, s katerimi z vakumom povečamo prekrvavitev kože in glajenje gub. So praktične za hrambo in uporabo, ter seveda vsem cenovno dostopne.

Koristi masaže z ventuzo so zares številne: izboljša prekrvavitev in čisti pore, pomaga učvrstiti kožo, gladi gube, privzdigne mišice obraza in nas sprosti po napornem dnevu, odpravlja podočnjake in zabuhlost, vzpodbuja nastanek kolagena in izločanje toksinov, po uporabi je naša koža napeta in elastična.

UPORABA

Masaža z ventuzo je primerna za vse tipe kože in za vse starosti. Kožo najprej temeljito očistimo in nanjo nanesemo olje ali bolj mastno kremo, da bo lahko ventuza lepo drsela po koži. Na obrazu, vratu in dekolteju uporabljamo najmanjše ventuze. Ventuzo stisnemo in pritisnemo ob kožo, da nastane vakum, potem samo drsimo po koži. Na obrazu gibi vedno potekajo od sredine navzven. Masažo z ventuzo lahko delamo vasak dan ali pa tudi takrat, ko je naš obraz utrujen in ga tako poživimo.

Ventuzo po uporabi vedno očistimo in osušimo.

Masaža z ventuzo je popolnoma naravna in nima nikakršnih stranskih učinkov, daje nam takojšen občutek dobrega počutja in je izjemno učinkovita. Najlepše pa je to, da jo lahko naredimo zvečer ob gledanju televizije, mimogrede, da nam ne vzame dodatnega časa. Na ta način tudi povečamo možnost za redno uporabo ventuze. Redna uporaba pa seveda pomeni tudi boljše rezultate, dosegle bomo bolj svež in zdrav videz obraza, gube bodo manj izrazite in koža bo bolj čvrsta in napeta.