Frank Lyman za potovanje

Frank Lyman je mednarodno priznana blagovna znamka, ustvarjena v Montrealu. Ponuja čudovito izbiro vsestranskih oblačil, primernih za dnevne in večerne videze, prepoznate pa jih po edinstvenih silhuetah in drznih mešanicah barv in potiskov.

Vse že vemo, da to znamko poiščemo za večerne priložnosti, Frank Lyman pa se odlično obnese tudi na potovanju. Kadar pripravljamo oblačila za potovanje, je potrebno razmišljati o uporabnosti in udobju. Iščemo oblačila, v katerih nam bo prijetno in v katerih bo prijeten in usklajen tudi naš videz. Z malo razmisleka in truda lahko zadostimo vsem tem kriterijem.

Sama sem tokrat izbrala črn komplet: majico in hlače, ki sem ju kombinirala z jakno v imitaciji semiša v barvi konjaka. Vse tri kose oblačil z lahkoto kombiniramo tudi na druge načine – recimo: črn komplet z modro jeans jaknico, konjak semiš jakno z romantično obleko v črni ali beli barvi,…. Tako sestavimo več različnih stajlingov, ki nam v potovalnem kovčku ne bodo zavzeli veliko prostora. Omogočali pa bodo, da bomo vsak dan našega raziskovanja urejene in se bomo počutile udobno. Dostikrat se zgodi, da veliko stvari, ki jih vzamemo na potovanje niti ne potrebujemo, zato je zares priporočljivo, da različne kose med seboj kombiniramo.

Zelo pomembni so materiali oblačil, ki z nami potujejo. Frank Lyman je na tem področju zares vrhunski. Izjemno obdelani poliestri zagotavljajo, da se oblačila ne mečkajo, da lepo padejo in seveda, da se v njih ne preznojimo. Oblačila so tudi po celodnevnem nošenju zvečer še vedno enaka in za to se vsekakor splača odšteti kakšen dinar več.

Zanimivi so tudi detajli. Črna majica ima že dodano okrasno verižico, ki jo lahko nosimo zavezano kot ogrlico, ali pa pustimo, da trakova prosto padata. Oba načina nadgradita in dopolnita videz. Semiš jakna pa je še posebno zanimiva z mnogimi všitki v videzu zadrg. In izjemno udobna, saj praktično ne čutimo, da jo imamo oblečeno.

Dobro je, da smo malo pozorni tudi na barve. Morda bi lažje priporočala temnejša oblačila ali pa tudi vzorce, saj bo tako kakšen madež, ki se lahko pripeti, manj moteč. Veliko ljudi si pred potovanjem naredi seznam oblačil, ki jih potrebujejo. Upoštevati je potrebno vremenske razmere in seveda način potovanja.

Na potovanje se odpravimo zato, da nam bo lepo in prijetno, da bomo raziskovali nove kraje, kulture in pridobili nove izkušnje. Primerna oblačila pa so zagotovo dejavnik, ki lahko pripomore k temu, da bodo naše počitnice popolne.