Bioresonanca v Vita-spa

Kako skrbimo zase? Kako poskrbeti, da bo naša starost dolga in lepa? Kako poskrbeti, da bomo čim dlje samostojni in ne bomo nikomur v breme? Kako si predstavljamo sebe v jeseni življenja?

Če si tudi ve zastavljate ta vprašanja, ste verjetno med tistimi, ki razmišljamo, kako izboljšati in ohraniti zdravje, dobro počutje, vitalnost in pozitivno naravnanost. Uradna medicina ali alternativne oblike pristopa k ohranjanju zdravja in dobrega počutja?

Seveda oboje.

V sklopu javnega zdravstva so nam na voljo redni preventivni pregledi. Referenčne ambulante so ambulante družinske medicine, okrepljene z diplomirano medicinsko sestro. Gre za okrepitev tima družinske medicine in s tem tudi osnovne zdravstvene dejavnosti. V kolikor vas torej vaš osebni zdravnik sam ne pokliče na tak pregled, ga lahko spomnite in vsaki dve leti opravite splošni pregled vašega zdravstvenega stanja. Zavedajmo se dejstva, da je prav zgodnje odkrivanje bolezenskih stanj lahko ključnega pomena pri zdravljenju. Še lepše je seveda, če je pregled samo potrditev, da smo zdravi in na pravi poti.

Na področju alternativnih in komplementarnih metod so možnosti bistveno širše, hkrati pa je večje tudi tveganje, da pri izbiri naletimo na nestrokovno obravnavo. In prav to je razlog, da temeljito preverimo, kdo je vreden našega zaupanja, časa in nenazadnje denarja. Moje raziskovanje na tem področju me je pripeljalo k Poloni Trop, ki nam v salonu Vita-spa s sloganom ZNANJE ZA ZDRAVJE omogoča zares kakovostne storitve.

Polona je najprej zaključila študij fizioterapije na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani, poklicno pot začela na Kliničnem centru v Ljubljani. Iskanja novih znanj in priložnosti so jo vodila k raziskovanju na področju poslovnih ved, kjer je zaključila univerzitetni študij in kasneje še magistrski program Vzgoje in menedžmenta v zdravstvu. Kasneje se je usmerila še v študij alternativnih metod zdravljenja – študiju bioresonance, pod okriljem Združenja bioresonančnih terapevtov, se je strokovno usposobila na področju bioresonančnega zdravljenja in pridobila licenco Ministrstva za zdravje Republike Slovenijeza opravljanje zdravilske dejavnosti. Trenutno pa je v polnem raziskovanju energijske medicine, ki je izjemno kompleksna in komplementarno usmerjena veda, namenjena pomoči k celostnemu zdravljenju telesa, zavedanju sebe in sveta na svojstven način.

Oba s partnerjem sva se zato odločila, da poleg zdravniškega pregleda v referenčni ambulanti, svoje zdravstveno stanje preveriva tudi z bioresonanco pri Poloni Trop.

Bioresonančna metoda je veja energetske medicine, ki omogoča iskanje vzrokov za bolezni ter njihovo uspešno odpravljanje, kar privede do samoozdravitve. (K.Rižner)

Bioresonancao se uspešno uporablja pri :

Alergijah in alergijskih obolenjih

Nekaterih težavah prebavnega trakta ( zaprtje, driske, napenjanje, itd. )

Migrenskih glavobolih

Stanjih po preboleli boreliozi

Glivičnih okužbah

Izgorelosti in kronični utrujenosti

Pri težavah s hormonskim ravnovesjem

Pri oslabljenem delovanju imunskega sistema

Pri obremenitvah z virusi in bakterijami

Pri obremenitvah z elektrosmogom, sevanji

Pri redukciji telesne teže.

Pri menopavzalnih in drugih hormonskih težavah

Pri krepitvi imunskega sistema

Pri odvajanju od kajenja

Pomaga pri razstrupljanju telesa

Pospešuje celjenje ran po poškodbah in operativnih posegih

Pri določanju najbolj obremenjenega organa in testiranje patologije na njem

Pri terapiji čaker in meridianov po tradicionalni kitajski medicini

Polona Trop v Vita-spa  Bioresonanco kombinira z refleksno masažo stopal, ročno limfo drenažo in Vita masažo telesa. S sloganom “znanje za zdravje” Vita-spa svetovalno izobraževalno dejavnost zliva s terapevtsko dejavnostjo.