stiliranje, ženska moda

Stiliranje

Stiliranje oziroma pomoč pri nakupu oblačil je vsekakor bolj premišljen in bolj varen način nakupovanja. Dobro je, da nakup izvedemo načrtno, prej razmislimo in si zanj vzamemo čas. Pred nakupi je priporočljivo temeljito pregledati omaro in ugotoviti, kaj natančno sploh potrebujemo ali iščemo. Takšno pomerjanje je prijetno tudi zato, ker se dogaja v velikem prostoru in nismo utesnjeni v majhni kabini. Ker smo sami, pa se v teh časih izognemo tudi uporabi maske.

stiliranje

Če s stilistko sodelujete prvič, je dobro, da ji prej pošljete kakšen svoj outfit, da bo lažje razumela vaš stil oblačenja. Pa seveda svoje želje in potrebe.

Za jesenski čas sva izbrali črno jakno v imitaciji usnja, ki je »must have« v vsaki garderobi. Gre za zelo uporaben kos, ki ga odlično kombiniramo h krilu ali hlačam. Jakna je lepo tejlirana in se odlično prilega postavi. Črne hlače so pač klasika. V kombinaciji z jakno so zelo lepe, seveda se pa kombinirajo na vse mogoče načine. To sta dva zelo osnovna kosa, ki jih bo potrebno še nadgraditi z modnimi dodatki, vendar pa skupaj ali pa vsak zase ponujata neskončno kombinacij.

stiliranje